Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Biznis u izazovnim vremenima  ::  Festival integrisanih komunikacija u oktobru u Beogradu

Biznis u izazovnim vremenima

29. 10. 2015.

Festival integrisanih komunikacija u oktobru u Beogradu

Za članove SAM-a, obezbeđen je popust od 10 odsto!

Beograd, 01. septembar 2015. - Marketing mreža 29. oktobra u Beogradu organizuje prvi nacionalni Festival integrisanih komunikacija - KAKTUS 2015. Festival pod sloganom "Ideje koje opstaju" ponudiće bogat i zanimljiv program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova.
Dnevni konferencijski deo festivala čine predavanja i radionice vodećih stručnjaka iz Evrope i sveta, među kojima su i Abraham Abbi Asefaw i Maksimilian Kallhed, osnivači Pop Up agencije iz Londona; Jacob Kobi Gamliel, osnivač najveće digitalne agencije u Izraelu iSOCIA; Luca Gatti, Brand Operation Integration Manager za EMEA region u kompaniji Procter & Gamble i Mike Brandt, osnivač danske agencije Urge i inovativnog pristupa u oglašavanju - Advertisingawesomeness.
Pored njih, učesnici festivala imaće priliku da čuju i iskustva Marijane Prpić, brending direktorke u kompaniji Google, Svetlane Stavreve, direktorke marketinga i komunikacija u kompaniji IBM za Jugoistočnu Evropu, kao i Matije Vujovića i Vladimira Grčića iz jedne od najnagrađivanijih agencija u Evropi Kitchen Prague.
Večernji program festivala obeležiće dodela nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodeljuju u 13 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini. O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona. 
"Tržište marketinških komunikacija u Srbiji i kreativni radovi koji iz njega godinama proizilaze, zaista i konačno zaslužuju kvalitetan kreativni festival. KAKTUS je nastao da bi inspirisao domaću kreativnu industriju da u budućnosti na što bolji i originalniji način stvara nove ideje - ideje koje opstaju", rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža i podsetila da prijavljivanje na konkurs za KAKTUS nagrade traje do 20. septembra.
Više informacija o festivalu KAKTUS pronađite na sajtu www.kaktus.rs.
****
Za više informacija: Ivana Parčetić Mitić (tel: 060/4822200, e-mail: ivana@marketingmreza.rs).