Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Otvoreno Svetsko takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja na Fakultetu organizacionih nauka

Novosti

06. 04. 2016.

Otvoreno Svetsko takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja na Fakultetu organizacionih nauka

Na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu 5. aprila je otvoreno Svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, na kojem učestvuje 16 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta.

Priliku da organizuje takmičenje Belgrade Busines International Case Competition, FON je dobio na osnovu rezultata u Montrealu. Direktorka takmičenja Vesna Damnjanović i predsednik takmičenja Lazar Đelić poželeli su dobrodošlicu učesnicima i zahvalili svima koji su prepoznali značaj takmičenja koje daje podršku razvoju ideja najtalentovanijih studenata.

Timovi sa 16 prestižnih svetskih univerziteta će se tokom takmičenja suočiti sa dva realna poslovna izazova, a svoja rešenja predstaviće žiriju kojeg čine menadžeri i konsultanti vodećih kompanija u Srbiji.

Svečanom otvaranju na FON-u prisustvovao je premijer Aleksandar Vučić, na poziv pobedničkog tima tog fakulteta. Pored premijera, otvaranju takmičenja prisustvovali su i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić, prorektor za nauku, inovacije i transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu Živoslav Tešić i predsednik Srpske asocijacije menadžera Milan Petrović.

Finale takmičenja održaće se 9. aprila.