Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Kompanije PRODYNA uručila Prihvatilištu za decu ček u iznosu od 4150 eura

Novosti

21. 04. 2017.

Kompanije PRODYNA uručila Prihvatilištu za decu ček u iznosu od 4150 eura

Pomenutu sumu prikupili su zaposleni kompanije PRODYNA učestvovanjem na raznim maratonima

U sredu, 12. 04. 2017. godine, predstavnici kompanije PRODYNA su posetili Prihvatilište za decu i uručili ček u iznosu od 4150 eura. Pomenutu sumu su zaposleni kompanije PRODYNA skupili učestvovanjem na raznim maratonima, te su među raznim evropskim organizacijama, odabrali Prihvatilište kao benefitora ove donacije.

Kompanija kojoj je središte u Frankfurtu neguje zdrav i dinamičan stil života te njeni zaposleni pored svakodnevnog aktivnog rada na softverskim rešenjima učestvuju na maratonima i triatlonima širom Evrope i na taj način svake godine prikupljaju novčanu pomoć za one kojima je to najpotrebnije. Ovog puta odabrano je da se pomogne Prihvatilište za decu i projekat Akcija Čuvarkućica - Prihvatilište za decu. Podrška donatora i prijatelja Prihvatilišta je jako značajna, sa ciljem da se obezbedi novi, veći, adekvatan prostor za decu.

Kompanija PRODYNA sa svojom socijalno odgovornom politikom poslovanja pokazuje da postoje kompanije koje se zalažu za prave vrednosti i pomoć onima kojima je to najpotrebnije.