Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Kompaniji British Motors nagrada Jaguar Land Rover grupe za najuspešniju kompaniju godine u regionu

Novosti

04. 07. 2017.

Kompaniji British Motors nagrada Jaguar Land Rover grupe za najuspešniju kompaniju godine u regionu

Kompaniji British Motors ekskluzivnom distributeru Jaguar Land Rover vozila za Srbiju, dodeljena je prestižna nagrada Jaguar Land Rover grupe za najuspešniju kompaniju godine u regionu – JLR Retailer of the year

Nagrada za profesionalno poslovanje kompaniji je uručena u petak u Zagrebu i odnosi se na čitav Adria region za 2016/2017 godinu.

„Ovakvo priznanje je potvrda da se trud našeg tima isplatio i da je vidljiv, da se premijum brendovi koje zastupamo u našoj zemlji favorizuju i da smo napravili pravi potez otvaranjem British Motors centra. Nagrada JLR retailer of the year nam je veliki podstrek za dalju budućnost i motivacija da nastavimo u istom stilu“ izjavio je Ostoja Mijailović, vlasnik i generalni direktor British Motors.

British Motors prodajno-servisni centar otvoren je u avgustu prošle godine i urađen je po najvišim propisanim standardima JLR grupacije i uvoznik je i distributer Pirelli i Bridgestone pneumatika.