Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Članstvo  ::  Privilege Club  ::  POPUSTI I BENEFITI  ::  Popust na kotizacije za članove SAM-a na AFA Nedelji inovacija - „Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva“

POPUSTI I BENEFITI

30. 04. 2019.

Popust na kotizacije za članove SAM-a na AFA Nedelji inovacija - „Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva“

AFA Nedelja inovacija održaće se od 20. do 24. maja u Beogradu, sa temom će biti - „Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva“. Za članove SAM-a obezbeđen popust u iznosu od 20%.

Pozivamo vas da uzmete učešće na AFA Nedelji inovacija, koja će se održati od 20. do 24. maja u Beogradu, a čija tema će biti - „Kako inovacije doprinose  razvoju ekonomije i društva“, sa posebnim fokusom na pronalaženje ravnoteže između ekonomskog rasta i rešavanja društvenih i ekoloških izazova i izgradnji društva jednakih mogućnosti. Nedelja inovacija 2019 će vam pomoći da bolje razumete budućnost i promene izazvane disraptivnim tehnologijama, kao i proces ubrzane globalizacije. Imaćete prilike da sagledate sveobuhvatno tehnološko i ekonomsko okruženje iz različitih uglova i da se upoznate sa inovacijama i najnovijim trendovima u različitim industrijskim sektorima uz osvrt na etičke, moralne, pravne i političke implikacije primene tehnologija i promena koje izazivaju.

Osim toga, ove godine fokus je na krosgeneracijskoj saradnji i želimo da uključimo što veći broj mladih ljudi, posebno žena i zato programski odbor ove godine čine mlade uspešne žene iz različitih oblasti, a sredstva prikupljena od kotizacija će biti usmerena na stvaranje budžeta za inicijativu „More girls in STEM” koja ima za cilj da osnaži i inspiriše naredne generacije devojčica i devojaka u oblasti nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike, kako bismo obezbedili jednaku zastupljenost u poslovima budućnosti.

Upoznajte trendove u inovacijama iz oblasti nauke, tehnologije, dizajna, istraživačko-razvojne delatnosti, kao i razvoja novih proizvoda i usluga koji mogu imati značajan uticaj na društvo od inovatora, korporativnih lidera, inostranih eksperata, edukatora, predstavnika institucija, startap zajednica i zemalja lidera u inovacijama.

Za sve članove SAM-a obezbeđen je popust od 20% na cene kotizacija. Prijava se vrši putem formulara koji možete preuzeti ovde.

NEDELJNA KOTIZACIJA
Tri osobe - 36 000 RSD | Dve osobe - 30 000 RSD  | Jedna osoba - 22 000 RSD

DVODNEVNA KOTIZACIJA
Dve osobe - 24 000 RSD | Jedna osoba - 18 000 RSD

JEDNODNEVNA KOTIZACIJA (Innovation conference, 21. maj, hotel Hyatt)
Tri osobe - 18 000 RSD | Dve osobe - 15 000 RSD | Jedna osoba - 10 000 RSD

Dođite da zajedno stvaramo inovativni ekosistem za budućnost!