Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Konferencija "Women of Influence"

Aktivnosti

12. 06. 2017.

Konferencija "Women of Influence"

Konferencija "Women of Influence" na temu "Mogu li žene promeniti Srbiju" održana je danas sa ciljem da se obezbedi produktivna debata o tome kako postići rodnu ravnopravnost u kreiranju različitih poslovnih politika, ekonomiji, privredi i društvu.

Fokus je bio na onim ženama koje su se svojim radom istakle i postigle značajne rezultate poslovanja, kako u teoriji tako i u praksi. Takođe, predstavljeni su i primeri najboljih praksi u cilju osnaživanja žena na putu ličnog i profesionalnog razvoja, kako bi prevazišle potencijalne prepreke i izazove u radu i ostvarile svoj puni potencijal.

Konferenciju je otvorila potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, a zatim je sve prisutne pozdravio i državni sekretar za rodnu ravnopravnost Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenad Ivanišević. 

Prisutne je pozdravila i izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović.

Učesnici panela bili su eminentni predstavnici iz poslovnog i društveno-političkog okruženja. Među govornicima na konferenciji bili su i članovi SAM-a: direktorka korporativnih poslova u I&F McCANN GRUPA-i, Vanda Kučera, regionalna direktorka marketinga i prodaje u kompaniji TeleGroup, Diana Gligorijević i generalni direktor u kompaniji NCR,Vladan Živanović.

Konferencija je organizovana od strane TGI Group International, a pokroviteljstvo je pored Udruženje poslovnih žena Srbije, Klub prvih žena pružila i Srpska asocijacija menadžera.