Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  SAM Mentorski program za tehnološke preduzetnike

Aktivnosti

02. 08. 2017.

SAM Mentorski program za tehnološke preduzetnike

Srpska asocijacija menadžera otvara Mentorski program (MenProSAM) za besplatno učešće 3 mlada tehnološka preduzetnika. Tokom 10 meseci trajanja programa izabrani preduzetnici imaće priliku da rade na svom profesionalnom razvoju sa mentorom, menadžerom iz članstva SAM-a

MenProSAM je ekskluzivan mentorski program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera – mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima uspešnih kompanija u Srbiji. Program je pokrenut 2015. godine sa ciljem povezivanja i intenziviranja razmene znanja i iskustva između sadašnjih i budućih predvodnika ekonomskog razvoja Srbije. Tokom prethodne dve godine, ukupno 96 menadžera bilo je deo ovog mentorskog programa.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi preduzetnici do 35 godina starosti, sa prebivalištem u Srbiji, koji su osnovali startap pre najviše godinu dana i imaju tim od minimum 3 osobe. 

Potrebno je popuniti prijavni formular i zajedno sa CV-em poslati na office@sam.org.rs 

Rok za apliciranje je 8. avgust 2017. godine.

Kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa, nakon apliciranja na program, kontaktiraće naši partneri iz kompanije Menpower Group i pozvati ih na intervjue.

Intervjui će biti održani u periodu od ponedeljka, 7. avgusta do petka, 11. avgusta 2017. godine.

Nakon intervjua, finalisti konkursa će učestvovati zajedno sa članovima asocijacije na inicijalnom treningu za mentore i mentije. Tokom ove obuke bolje ćete definisati svoje ciljeve razvoja i dobiti sva potrebna znanja, smernice i informacije o programu.

Prijavom na program preuzimate i obavezu učestvovanja na dva zajednička susreta i završnoj Mentorskoj konferenciji.

Za više informacija kontaktirajte Miloša Đuričanina, program menadžera Srpske asocijacije menadžera, na broj telefona 060/66-27-417 ili putem email adrese milos.djuricanin@sam.org.rs