Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  “Zašto" do beskonačnosti - Mastermind treća sesija

Aktivnosti

10. 05. 2018.

“Zašto" do beskonačnosti - Mastermind treća sesija

Mastermind grupa održala je svoju treću sesiju u prostorijama Blumen Grupe.

Članica Mastermind grupe, Nataša Bujas Pavlović, direktorka i osnivač Blumen Grupe, predstavila je ostalim učesnicima svoju firmu i opisala događaje i iskustvo koji su je doveli do uspeha.

Grupa je vodila aktivnu diskusiju u vezi dinamike preduzetničkih firmi, ličnih iskušenja i poslovnih odluka, konflikta, rezultata i slično.

Članovi su prošli kroz vežbu “Why To The Infinity” koja se sastoji iz postavljanja pitanja ”zašto” na svaki odgovor, sve dok se ne dobije jasan odgovor. Dobijanjem jasnog odgovora, postiže se bolja slika i lakše prave odluke da li je potrebno nastaviti bitku ili usmeriti napor na novu. Članovi su primali različite sugestije od svojih kolega u grupi i razmatrali ih zajedno kako bi došli do rešenja trenutnih izazova zajednički praveći sledeće korake i odluke.

Mastermind SAM grupu čine: Dragana Milanović, Ervin Pašanović, Milutin Svirčev, Nataša Pavlović Bujas, Nikola Lazić i Tamara Stančev.

Grupu vodi Milica Pićurić, Executive coach, Mili Coaching co i članica SAM-a.

Sledeća sesija održaće se 23. maja.

MASTERMIND SAM program startovao je od marta i okuplja šest preduzetnika sa različitim profesionalnim iskustvima. Mastermind nudi kombinaciju brainstorminga, edukacije, jednake odgovornosti i podrške u grupnom okruženju kako bi vam se poboljšale poslovne i lične veštine. Mastermind pomaže svim članovima grupe ostvarivanje uspeha. Kroz grupni mastermind proces, prvo kreirate cilj, a zatim i plan da ga ostvarite. Članovi grupe vam pružaju podršku kreativnim idejama i pomažu u mudrom donošenju odluka.