Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Aktivnosti  ::  Večera za godišnje prijatelje i sponzore

Aktivnosti

21. 02. 2020.

Večera za godišnje prijatelje i sponzore

U ekskluzivnom restoranu Legat 1903 održana je večera za godišnje prijatelje i sponzore Srpske asocijacije menadžera.

U želji da se na simboličan način zahvali svim vernim partnerima koji su tokom godine pružali finansijsku podršku aktivnostima Srpske asocijacije menadžera, organizovana je večera u restoranu Legat 1903.

Gosti su imali prilike da uživaju u vrhunskom izboru specijaliteta i vina.

Inspirisana najkvalitetnijim međunarodnim kuhinjama, ponuda restorana Legat 1903 predstavlja pravo uživanje za sve hedoniste.

Smešten u mirnom kraju, blizu centra grada, restoran odiše prijatnom, opuštenom atmosferom, obogaćen luksuznim i inspirativnim detaljima. Prefinjen i elegantan enterijer stvara savršenu atmosferu za kompletan doživljaj raznovrsne kuhinje na najvišem nivou. Pravi raj za sve estete i hedoniste. 

 

mešten u mirnom kraju, blizu centra grada, restoran odiše prijatnom, opuštenom atmosferom, obogaćen luksuznim i inspirativnim detaljima. Prefinjen i elegantan enterijer stvara savršenu atmosferu za kompletan doživljaj raznovrsne kuhinje na najvišem nivou. Pravimešten u mirnom kraju, blizu centra grada, restoran odiše prijatnom, opuštenom atmosferom, obogaćen luksuznim i inspirativnim detaljima. Prefinjen i elegantan enterijer stvara savršenu atmosferu za kompletan doživljaj raznovrsne kuhinje na najvišem nivou. Pravi raj za sve estete i hedoniste.
raj za sve estete i hedoniste.

Večera za prijatelje i sponzore - Legat 1903