Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM After Holiday Cocktail  ::  After Holiday Cocktail

SAM After Holiday Cocktail

13. 09. 2017.

After Holiday Cocktail

Srpska asocijacija menadžera svoje aktivnosti nakon kratke letnje pauze započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u hotelu Metropol Palace. Tom prilikom prisutne su pozdravile predsednica SAM-a, Stanka Pejanović i izvršna direktorka, Jelena Bulatović, kao i član UO SAM-a, Dušan Basalo.

„After holiday koktel“ je događaj koji tradicionalno organizujemo za naše članove i prijatelje asocijacije nakon letnje pauze, gde se ponovo sa njima srećemo, družimo i na kome najavljujemo neke nove projekte i događaje za poslednji kvartal poput dodele Godišnjih nagrada SAM-a 12. decembra. Večeras smo i najavili lansiranje našeg trećeg ciklusa mentorskog programa MenProSAM na koji smo posebno ponosni jer će 27 mladih menadžera i preduzetnika imati priliku da imaju mentora, nekog od naših iskusnih menadžera, što je izuzetno važno za razvoj mladog profesionalca“, rekla je izvršna direktorka.

Predsednica SAM-a, pozdravila je sve prisutne i istakla da je Asocijacija bila veoma vredna tokom letnjeg perioda i da je pred nama poslednji kvartal u kom će biti mnogobrojne aktivnosti i koji završavamo sa dodelom Godišnje nagrade SAM-a 12. decembra.

„SAM će se u narednom periodu posvetiti profesionalnom razvoju jer je vrlo važno da svi radimo na sopstvenom razvoju, na razvoju mladih menadžera, studenata, na razvoju privrede i društva. Da visoko postavljamo poslovne i etičke standardne kojih ćemo se držati u životu i u poslovanju. Moramo biti odgovorni lideri koji uspešno vode kompanije, vodeći računa o drugima, o zajednici i društvu. Zagovaranje odgovornog liderstva će biti fokus SAM-a u narednom periodu i drago mi je što smo za to dobili podršku naših članova“, rekla je Stanka Pejanović.

Tokom večeri objavljen je zvanični početak nove generacije Mentorskog programa koji će trajati narednih 10 meseci. Dušan Basalo, Senior Partner u Atria Group SEE, kompanija koja je organizacioni partner MenProSAM-a 2017, objasnio je prisutnima šta je cilj samog programa i čime će se baviti u narednom period. Takođe, naglasio je da je treća generacija dostigla rekord u broju prijavljenih mentora i mentija, na čemu je posebno ponosan.

Tokom večeri članovi su imali priliku da uživaju u vinima 13. jul Plantaže i nakon kratke letnje pauze u neformalnim razgovorima i ponovnim susretima.

Zahvaljujemo se kompaniji Imperial Tobacco na podršci i organizaciji.

Zahvaljujemo se kompaniji 13.jul-Plantaže na na divnim vinima i  divnom druženju.

Zahvaljujemo se kompaniji Atria Group SEE i Manpower na podršci pri realizaciji MenProSAM programa.

After Holiday Cocktail