Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Biznis klub  ::  Ekskluzivno predstavljena nova regionalna televizija N1

SAM Biznis klub

04. 07. 2014.

Ekskluzivno predstavljena nova regionalna televizija N1

Nova regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan premijerno se predstavila članovima Srpske asocijacije menadžera u četvrtak 3. jula 2014. godine u hotelu Falkensteiner i upoznala ih iz prve ruke sa svojim ekskluzivnim konceptom, novim-starim TV licima, najnovijim dizajnerskim i vizuelnim rešenjima, regionalnom organizacijom kao i atraktivnim programom, posebno ističući poseban programski pristup poslovnoj zajednici.

N1 televizija je ekskluzivni news partner CNN-a i kreće sa radom u septembru ove godine. Koncept ove televizije su predstavili CEO Brent Sadler, COO Rusmir Nefić, Programski direktor Zoran Stevanović, kao i Jugoslav Ćosić, direktor programa N1 za Srbiju.

Na osmišljavanju koncepta i razvoju N1 regionalne televizije dugo godina je radio njen COO Rusmir Nefić koji je ovom prilikom izjavio da će se program N1 televizije emitovati iz tri regionalna centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, koji će međusobno razmenjivati programe. Usled značajne potrebe poslovne zajednice da 24 sata bude u toku sa relevantnim vestima, i možda još više da ima priliku da kandiduje sadržaje koji su od značaja za privrede u regionu, program N1 će to i omogućiti. Takođe će postojati mogućnost preuzimanja relevantnih sadržaja od CNN-a, te će gledaoci u svakom trenutku imati potpunu sliku ne samo domaćih već i svetskih dešavanja.

Naši članovi imali su priliku da premijerno pogledaju džinglove, najave, vizuelna rešenja nove N1 televizije i ono što su videli ih je zaista impresioniralo. Ovaj potpuno moderan i dizajnerski vrhunsko osmišljen koncept veoma će unaprediti kvalitet programa na ovim prostorima. Predstavnike biznisa posebno je obradovala činjenica da će program nove televizije obilovati biznis vestima, emisijama i aktuelnim privrednim i regionalnim temama.

Veliko hvala dugujemo svim predstavnicima televizije N1 i posebno Rusmiru Nefiću na lepoj i uspešnoj saradnji.

 

Predstavljena nova regionalna televizija N1