Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Biznis klub  ::  Prvi SAM Family Day

SAM Biznis klub

15. 09. 2013.

Prvi SAM Family Day

U nedelju, 15. septembra organizovali smo naš prvi SAM Family Day za sve članove i njihove porodice i to u predivnom prirodnom ambijentu sojence na Savi.

U saradnji sa dečjim fitnes centrom GYM 4 me, članovi su imali prilike da provedu divan porodični dan u prirodi, uživajući u sportsko zabavnom programu. Kroz zabavne i kreativne igre, klinci su se takmičili i radovali svakoj pobedi. Ni odrasli nisu mnogo „odmarali". Roditelji su se neumorno nadmetali zajedno sa svojom decom u nizu izazova koje su nam pripremili sjajni instuktori i animatori tima GYM 4 ME. Muški deo ekipe imao je priliku da se oprobao se i u američkom fudbalu.

Veliku zahvalnost dugujemo domaćinu nedeljnog druženja, Radetu Rakočeviću, članu UO SAM, koji nas je toplo ugostio na svojoj sojenici na Savi.

Hvala kompletnom timu instruktora, Tanji Ružić i i Tanji Tatić, kao i svim trenerima koji su našim klincima pružili nezaboravne trenutke.

GYM 4 me za sve naše članove tokom meseca oktobra nudi specijalan popust u iznosu od 30% za vežbanje, na svim lokacijama kluba, Novi Beograd, Dorćol i Novi Sad. Sve o pažljivo biranim programima za decu različitog uzrasta možete videti na www. gym4me.rs i u prilozima

Zahvaljujemo se kompaniji Knjaz MilošJaffa i pizzeriji Pomodoro koji su se postarali da i klinci i roditelju imaju na raspolaganju ukusne napitke i hranu za osveženje u pauzama igranja i zabave.

SAM Family Day