Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAMCham teniski turnir

SAM Sportske aktivnosti

01. 11. 2014.

SAMCham teniski turnir

Srpska asocijacija menadžera je zajedno sa Američkom privrednom komorom organizovala treći po redu teniski turnir za članove ove dve poslovne asocijacije,1. novembra 2014. godine u teniskom klubu „Gemax".

Realizacijom jednog od ciljeva SAM-a, networkinga, u okviru lige SAM LIGA powered by tbl.rs, organizovan je turnir za sve članove asocijacija, posebno za one koji su veliki ljubitelji tenisa i koji su imali priliku da igraju za svoje timove, dok su ostali članovi bili pozvani da pruže podršku i uživaju u ovom belom sportu.

Svaka asocijacija je imala po 13 igrača, koji su tokom celodnevnog turnira igrali unapred zakazane mečeve. Tim SAM-a je, svojom izuzetnom igrom, timskim duhom, motivacijom i podrškom drugih članova odneo još jednu pobedu!

SAM Liga u tenisu je pokrenuta u cilju promocije zdravog načina života kao i podrške neformalnom networking-u među članovima poslovnih udruženja.

Zahvaljujemo se Darku Ćoroviću iz kompanije Metro obućaPavlu Markovskom iz kompanije Klima M, Milošu Iliću iz kompanijeMeteor, Ivanu Komljenoviću, kompanija Komex, na velikoj podršci za organizaciju ovog turnira. 

Hvala i kolegama iz Tenis biznis lige, timu iz Fizio centra, kao i svim našim članovima-igračima na sjajnoj atmosferi koja je vladala za vreme mečeva.

Veliko HVALA dugujemo i članovima iz kompanije MOVEM, koji su obezbedili atraktivne poklone modne linije BOSS. 

SAMCham teniski turnir-majstorica