Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAM VIB Tenis Liga  ::  SAM GrECo JLT završni turnir Letnje Lige 2014 - dobio pobednika

SAM VIB Tenis Liga

18. 10. 2014.

SAM GrECo JLT završni turnir Letnje Lige 2014 - dobio pobednika

U subotu 18. oktobra održan je finalni meč i meč za treće mesto, čime je SAM GrECo JLT Teniska letnja liga 2014 dobila novog pobednika - Zorana Kežića!

Finalnim mečom između Zorana Kežića i Pavla Markovskog, završeno je takmičenje u SAM Tenis letnoj Ligi za 2014. godinu. Istovremeno, Ivan Komljenović u borbi za treće mesto savladao je Vladimira Mijatovića.

Uzbudljivi mečevi obilovali su sjajnim potezima igrača, a verni ljubitelji ovog sporta, sa svojim porodicama bili su sa nama do proglašenja pobednika.

Nakon odigranih mečeva, usledila je i ceremonija proglašenja pobednika. Zoranu Kežiću pripao je pobednički pehar, koji će biti u njegovom "vlasništvu" narednih godinu dana, a pehar će, kao i do sada biti izložen u prostorijama izvršne kancelarije SAM-a.


Veliko HVALA dugujemo Predragu Tomiću i Dejanu Papugi, iz GrECo JLT, najzaslužnijima za kompletnu organizaciju Lige, sponzorima finalnih mečeva i predvodnicima pozitivne pokretačke energije.

HVALA i kompaniji Movem Fashion, koja je obezbedila prikladne poklone iz modne linije BOSS, kao i Ivanu Komljenoviću,kompanija Komex, na podršci za tenisku opremu.

Zahvalnost dugujemo i Slobodanu Cvijoviću i Milošu Peroviću iz Tenis Biznis lige, na podršci i pomoći u organizaciji mečeva.


U prepoznatljivom duhu nastavljamo i dalje sa sportskim aktivnostima i nadamo se novim lepim druženjima.

Čestitamo Zoranu Kežiću, Pavlu Markovskom, Ivanu Komljenoviću i Vladi Mijatoviću, kao i svim ostalim učesnicima!

Finale SAM GrECo JLT Tenis Lige 2014
SAMCham teniski turnir-majstorica