Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAM VIB Tenis Liga  ::  SAM GrECo JLT Teniska letnja liga 2015 dobila novog pobednika – Pavla Markovskog!

SAM VIB Tenis Liga

05. 10. 2015.

SAM GrECo JLT Teniska letnja liga 2015 dobila novog pobednika – Pavla Markovskog!

U nedelju 4. oktobra održan je finalni meč i meč za treće mesto, čime je SAM GrECo JLT Teniska letnja liga 2015 dobila novog pobednika – Pavla Markovskog! Finalnim mečom između Zorana Kežića i Pavla Markovskog, završeno je takmičenje u SAM Tenis letnoj Ligi za 2015. godinu. Istovremeno, Ivan Komljenović u borbi za treće mesto savladao je Stevana Panić

Uzbudljivi mečevi obilovali su sjajnim potezima igrača, a verni ljubitelji ovog sporta, sa svojim porodicama bili su sa nama do proglašenja pobednika.

Nakon odigranih mečeva, usledila je i ceremonija proglašenja pobednika. Pavlu Markovskom pripao je pobednički pehar, koji će biti u njegovom "vlasništvu" narednih godinu dana, a pehar će, kao i do sada biti izložen u prostorijama izvršne kancelarije SAM-a.

Veliko HVALA dugujemo Predragu Tomiću i Dejanu Papugi, iz GrECo JLT, najzaslužnijima za kompletnu organizaciju Lige, sponzorima finalnih mečeva i predvodnicima pozitivne pokretačke energije.

 U prepoznatljivom duhu nastavljamo i dalje sa sportskim aktivnostima i nadamo se novim lepim druženjima.

Svim učesnicima podeljeni su vaučeri za besplatan termin igranja skvoša. Hvala Vladimiru Iliću iz Europcar-a na inicijativi.

Čestitamo Zoranu Kežiću, Pavlu Markovskom, Ivanu Komljenoviću i Stevanu Paniću, kao i svim ostalim učesnicima!

 

 

 

 

 

SAM GreCo JLT letnja tenis liga 2015 dobila pobednika