Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAM VIB Tenis Liga  ::  SAM VIB Tenis Liga 2016 Play-off -dobila novog pobednika – Stevana Panića!

SAM VIB Tenis Liga

03. 10. 2016.

SAM VIB Tenis Liga 2016 Play-off -dobila novog pobednika – Stevana Panića!

U nedelju 2. oktobra održan je finalni meč i meč za treće mesto u prelepom ambijentu cluba Red Clay. SAM VIB Teniska letnja liga 2016 dobila novog pobednika – Stevana Panića! Finalnim mečom između Pavla Markovskog i Stevana Panića, završeno je takmičenje u SAM Tenis letnoj Ligi za 2016. godinu. Istovremeno, Zoran Kežić u borbi za treće mesto savladao je Vladimira Mijatovića.

Uzbudljivi mečevi obilovali su sjajnim potezima igrača, a verni ljubitelji ovog sporta, sa svojim porodicama bili su sa nama do proglašenja pobednika.

Nakon odigranih mečeva, usledila je i ceremonija proglašenja pobednika. Stevanu Paniću pripao je pobednički pehar, koji će biti u njegovom "vlasništvu" narednih godinu dana, a pehar će, kao i do sada biti izložen u prostorijama izvršne kancelarije SAM-a.

Veliko HVALA dugujemo Predragu Tomiću i Dejanu Papugi, iz VIB-a, najzaslužnijima za kompletnu organizaciju Lige, sponzorima finalnih mečeva i predvodnicima pozitivne pokretačke energije.

U prepoznatljivom duhu nastavljamo i dalje sa sportskim aktivnostima i nadamo se novim lepim druženjima.

Svim učesnicima podeljeni su vaučeri za besplatan termin igranja skvoša. Hvala Vladimiru Iliću iz Europcar-a na inicijativi.

Čestitamo Zoranu Kežiću, Pavlu Markovskom, Vladimiru Mijatoviću i Stevanu Paniću, kao i svim ostalim učesnicima!

Veliko hvala Aleksandri i Petru Bogunoviću koji su bili sjajni domaćini u njihovom klubu Red Clay.

 

SAM VIB Tenis Liga