Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAM VIB Tenis Liga  ::  SAM VIB Tenis Liga 2017 Play-off - Pavle Markovski po drugi put osvajač!

SAM VIB Tenis Liga

01. 10. 2017.

SAM VIB Tenis Liga 2017 Play-off - Pavle Markovski po drugi put osvajač!

U nedelju 1. oktobra odigran je finalni meč i meč za treće mesto u prelepom ambijentu Teniskog kluba Novak. SAM VIB Teniska liga 2017 dobila je novog pobednika – Pavla Markovskog! Finalnim mečom između Pavla Markovskog i Stevana Panića, završeno je takmičenje u SAM VIB Tenis Ligi za 2017. godinu. Istovremeno, Zoran Kežić u borbi za treće mesto savladao je Finka Avramovskog.

Uzbudljivi mečevi obilovali su sjajnim potezima igrača, a verni ljubitelji ovog sporta, sa svojim porodicama bili su sa nama do proglašenja pobednika.

Nakon odigranih mečeva, usledila je i ceremonija proglašenja pobednika. Pavlu Markovskom pripao je pobednički pehar, koji će biti u njegovom "vlasništvu" narednih godinu dana, a pehar će, kao i do sada biti izložen u prostorijama izvršne kancelarije SAM-a.

Veliko HVALA dugujemo Predragu Tomiću i Dejanu Papugi, iz VIB-a, najzaslužnijima za kompletnu organizaciju Lige, sponzorima finalnih mečeva i predvodnicima pozitivne pokretačke energije.

U prepoznatljivom duhu nastavljamo i dalje sa sportskim aktivnostima i nadamo se novim lepim druženjima.

Čestitamo Zoranu Kežiću, Pavlu Markovskom, Finku Avramovskom i Stevanu Paniću, kao i svim ostalim učesnicima!

 

 

SAM VIB Tenis Liga