Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Sportske aktivnosti  ::  SAM VIB Tenis Liga  ::  SAM GrECo JLT Teniska liga 2013 dobila pobednika!

SAM VIB Tenis Liga

07. 10. 2013.

SAM GrECo JLT Teniska liga 2013 dobila pobednika!

U nedelju, 6. oktobra održan je finalni meč i meč za treće mesto, čime je SAM Teniska liga 2013 dobila novog pobednika- Andreja Jergovića!


Finalnim mečom između Andreja Jergovića i Nenada Paunovića, završeno je takmičenje u SAM
Tenis Ligi za 2013. godinu. Istovremeno, Jablan Obradović u borbi za treće mesto savladao je Dejana Papugu.

 

 Uzbudljivi mečevi obilovali su sjajnim potezima igrača, a verni ljubitelji ovog sporta, sa svojim porodicama bili su sa nama do proglašenja pobednika.

Nakon odigranih mečeva, usledila je i ceremonija proglašenja pobednika. Andreju Jergoviću pripao je pobednički pehar, koji će biti u njegovom
"vlasništvu" narednih godinu dana, a pehar će, kao i do sada biti izložen u prostorijama izvršne kancelarije SAM-a.

Statue za tri prvoplasirana igrača, kao i veliki prelazni pehar, uručili su Milan Petrović, predsednik SAM-a i Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a.


Veliko HVALA dugujemo Predragu Tomiću i Dejanu Papugi, iz GrECo JLT, najzaslužnijima za kompletnu organizaciju Lige, sponzorima finalnih mečeva i predvodnicima pozitivne pokretačke energije. U tom duhu nastavljamo dalje sa sportskim aktivnostima i nadamo se novim lepim druženjima.

 

 Čestitamo Andreju, Nenadu i Jablanu, kao i svim ostalim učesnicima!