Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Biznis promo i networking  ::  SAM Wine Club  ::  SAM Wine Club - hotel Hyatt Regency Belgrade i vinarija Aleksić

SAM Wine Club

29. 03. 2017.

SAM Wine Club - hotel Hyatt Regency Belgrade i vinarija Aleksić

U utorak, 28. marta, održali smo još jedan SAM Wine Club uz podršku hotela Hyatt Regency Beograd i naše članice Vojke Glišević. Sjajan ambijent restorana Focaccia, upotpunilo je uživanje u prelepim vinima vinarije Aleksić, koja se se dugustirala tokom cele večeri.

Domaćin vinskog druženja, direktor prodaje i marketinga Vojka Glišević, pozdravila je prisutne članove i predstavila nove pogodnosti u koriščenju usluga u hotelu Hyatt Regency. Svim članovima obezbeđen je popust od 10 odsto na sve usluge korišćenja hrane i pića u hotelu, kao i 10 odsto popusta za korišćenje usluga u SPA centru.

 

Ispred vinarije Aleksić, obratila se vlasnica, članica SAM-a, Dragana Janjić, koja je predstavila novosti iz vinarije, kao i dobijene nagrade, a zatim je predstavila 3 etikete vina koje su se to veče konzumirale. Članovi su uživali u belom vinu Žuti cvet, rose vinu Barbara i crvenom vinu Kardaš.

Članovi su iskoristili priliku da se opuste u već prepoznatljivoj atmosferi, a oni koji su imali više sreće, u okviru tradicionalne lutrije, izvučeni su kao dobitnici poklona koje je pripremio hotel Hyatt Regency i vinarija Aleksić.

Poseban poklon, Bonaca gold je obezbeđena za člana koji je pogodio vrste vina sipane u crne čaše.

Odlična atmosfera koja je vladala među prisutnim članovima i dobro raspoloženje iskorišćeno je za još bolji networking i saradnju, a novi članovi naše asocijacije za upoznavanje sa članovima Upravnog odbora.

Veliko HVALA Vojki Glišević, Hyatt Regency Beograd i Dragani Janjić, iz vinarije Aleksić na podršci za realizaciju još jednog uspešnog događaja u SAM-u!

 

SAM Wine Club - hotel Hyatt regency Belgrade i vinarija Aleksić