Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Međunarodna saradnja  ::  Bilateralni susreti  ::  Poseta delegacije SAM Republici Sloveniji na poziv Udruženja menadžera Slovenije

Bilateralni susreti

22. 01. 2009.

Poseta delegacije SAM Republici Sloveniji na poziv Udruženja menadžera Slovenije

Delegacija Srpske asocijacije menadžera boravila je u dvodnevnoj poseti Republici Sloveniji na poziv Udruženja menadžera Slovenije.

Domaćini su kolege iz Srbije primili u sedištu Asocijacije, u Privrednoj komori Slovenije gde je i održan zajednički sastanak dve Asocijacije, na kojem su prisustvovali ambasador Srbije u Sloveniji, gospodin Predrag Filipov i predsednik Privredne komore Slovenije, Samo Hribar Milic. Glavni povod sastanka i posete je potpisivanje Sporazuma o saradnji između Srpske asocijacije menadžera i Udruženja menadžera Slovenije zarad poboljšanja i učvršćivanja saradnje. U okviru sastanka održan je Okrugli sto u cilju razmene iskustva o trenutnoj ekonomskoj situaciji u regionu. Ovom prilikom delegacija SAM-a posetila je kompaniju "Gorenje" u Velenju i punionicu "Donat MG" i "Cocta" u Rogaškoj Slatini, koji posluju u okviru kompanije "Droga Kolinska".