Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Međunarodna saradnja  ::  Bilateralni susreti  ::  Ambasador SAD, Kameron Manter (Cameron Munter) - gost Srpske asocijacije menadžera

Bilateralni susreti

09. 04. 2009.

Ambasador SAD, Kameron Manter (Cameron Munter) - gost Srpske asocijacije menadžera

Ambasador SAD, Kameron Manter (Cameron Munter), bio je gost Srpske asocijacije menadžera u četvrtak, 9. aprila 2009.godine.


Ambasador SAD, Kameron Manter (Cameron Munter), bio je gost Srpske asocijacije menadžera u četvrtak, 9. aprila 2009.godine. Tokom neformalnog razgovora, članovi Asocijacije, na čelu sa Predsednikom Slobodanom Vučićevićem, upoznali su ambasadora sa svojim rezultatima, misijom i ciljevima Asocijacije menadžera, ali isto tako i sa ulogom kredibilnog partnera Vlade u prevazilaženju posledica ekonomske krize.


Ambasador Manter je pokazao veliko interesovanje za glas odgovornih privrednika, članova Asocijacije, a posebno je pozdravio transparentnost u komunikaciji Srpske asocijacije menadžera sa Vladom Srbije i kreatorima ekonomske politike, naglasivši njen značaj za uspeh u borbi protiv negativne sprege biznisa i politike, na kojoj s pravom insistira i Predsednik Tadić.