Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Međunarodna saradnja  ::  Bilateralni susreti  ::  POTPISAN SPORAZUM SA PORTUGAL & WEST BALKANS CHAMBER OF COMMERCE

Bilateralni susreti

Smiljanićeva 24/III  |  09. 11. 2010.

POTPISAN SPORAZUM SA PORTUGAL & WEST BALKANS CHAMBER OF COMMERCE

Srpska asocijacija menadžera (SAM) je u utorak 9. novembra potpisala protokol o saradnji sa novoosnovanom Privrednom komorom Portugal-Zapadni Balkan (PWBCC), čije će sedište biti u Beogradu. Protokol je potpisan u prostorijama Asocijacije i tom prilikom su organizovani susreti privrednika iz Portugala i članova SAM.

Delegaciju je predvodio ambasador Portugalije u Beogradu, g-din Luis de Almeida Sampaio, dok su sporazum potpisali Maja Piščević, izvršni direktor SAM i Rolando Borges Martins, Predsednik PWBCC i predsednik upravnog odbora ParqueExpo kompanije. Sporazum o saradnji je potpisan sa ciljem razmene poslovnih iskustava, informacija i znanja između menadžera dve zemlje, unapređenja ekonomske saradnje i trgovinske razmene, kao i podrške investicija između dve zemlje.  Planirano je da se kroz ovu saradnju organizuju zajednički seminari, konferencije i forumi koji će promovisati saradnju Srbije i Portugala.

Sastanku su priustvovalo preko 20 predstavnika kompanija iz Srbije i Portugalije koje su tokom posete imale priliku da učestvuju u bilateralnim razgovorima.