Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Međunarodna saradnja  ::  Bilateralni susreti  ::  Srpska asocijacija menadžera ugostila predstavnika grupacije Svetske banke

Bilateralni susreti

18. 11. 2013.

Srpska asocijacija menadžera ugostila predstavnika grupacije Svetske banke

Srpska asocijacija menadžera i International finance Corporation (IFC) organizovali su 18. novembra za svoje članove predstavljanje “Jobs Creation Study” i tom prilikom je SAM ugostio predstavnika grupacije Svetske banke i glavnog autora ove studije gospodina Roland Michelitsch iz Vašingtona.

Prisutnim članovima SAM-a gospodin Michelitsch predstavio je projekat "Let's Work together" koji im za cilj stvaranje novih I boljih radnih mesta. Projekat treba da pomogne u unapređenju znanja I praktičnih pritupa u svakodnevnom radu koji bi poslužio kao javno dobro za razvoj zajednice. Samo predstavljanje I prezentacija"Jobs Creaton Study" u SAM-u istaklo je koje su to mogućnosti I ograničenja novih radnih mesta u Srbiji.

IFC, članica grupacije Svetske banke predstavlja najveću globalnu razvojnu instituciju usmerenu isključivo na
privatni sektor. U Srbiji IFC je do sada investirao ukupno 1,9 milijardi dolara sa najvećim akcentom na pristup finansiranju za mala I srednja preduzeća.

Interesantni i vrlo korisnu prezentaciju možete preuzeti ovde: