Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Mladi menadžeri  ::  SAM Predavanja  ::  SAMPLE InterAkcija

SAM Predavanja

Leskovac  |  04. 12. 2010.

SAMPLE InterAkcija

U subotu 4. decembra Sekcija mladih perspektivnih lidera SAMPLE je održala prvu u nizu interaktivnih radionica za mlade preduzetnike i menadžere do 35 godina starosti iz unutrašnjosti Srbije. Prva SAMPLE InterAkcija je održana u Leskovcu, i to u saradnji sa Junior Chamber International (JCI) lokalnom kancelarijom u Leskovcu , kao i Regionalnom privrednom komorom Leskovac. Ovoga puta, članove SAMPLE su predstavljali Aleksandar Poznanić (Team Leader), Igor Jeremić i Miloš Ješić.

Osnovni cilj radionice je stvaranje mosta saradnje između članova SAMPLE i mladih menadžera iz unutrašnjosti, uz zajedničku saradnju sa predstavništvom Privredne komore mladih (JCI) u Leskovcu, a pomoću:

  • Edukacije - podizanje liderskih kompetencija mladih menadžera van Beograda
  • Komunikacije - održavanje kontakta sa lokalnim menadžerima i nakon održavanja radionice
  • Ravnomernog regionalnog razvoja - kreiranjem uslova za ostanak i profesionalni razvoj mladih, ambicioznih ljudi i izvan Beograda.

Radionicu je pratio veliki broj lokalnih medija koji su se tom prilikom upoznali sa radom i aktivnostima sekcije SAMPLE. Događaj je otvorio Šef kabineta Gradonačelnika. Radionici je prisustvovalo oko dvadeset učesnika, među kojima i menadžeri kompanija Hemigal, PC Centar, PTT, Agencije za lokalni ekonomski razvoj, kao i nekoliko apsolvenata ekonomije. Članovi Sekcije su učesnike upoznali sa tematikom liderstva, projektnim menadžmentom, marketing planiranjem, kao i sa i ulogom banaka u kreditiranju malih i srednjih preduzeća. Nakon predavanja prisutni su učestvovali u dinamičnoj diskusiji, a dogovoreno je da se  saradnjanastavi  i nakon radionice.

SAMPLE će u saradnji sa JCI Srbija u toku naredne godine realizovati InterAkcije u svim većim gradovima u zemlji.

JUGPress