Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Projekti  ::  ICT HUB  ::  Predavanje na temu: “Telekomunikacije i nove tehnologije”

ICT HUB

20. 10. 2015.

Predavanje na temu: “Telekomunikacije i nove tehnologije”

U okviru projekta “Nova tehnološka preduzeća”, u utorak 20. oktobra, u prostorijama ICT HUB-a održano je predavanje na temu “Telekomunikacije i nove tehnologije”.

Na održanom predavanju, Nikola Knežević, partner & CEO kompanije NES Communications, razgovarao je sa studentima o praksama u preduzetništvu, kompaniji NES Communications i njenim projektima, sa osvrtom na tehnologije koje su korišćene pri realizaciji projekata.

Inspirisani Nikolinim predavanjem, studenti su izrazili zainteresovanost za nove tehnologije koje su korišćene u realizaciji projekata, kao i za način njihove primene u preduzećima. Takođe, budući da je kompanija NES Communications radila dosta projekata i van granica Srbije, studenti su pokazali interesovanje kako za način dobijanja tih projekata, tako i za način realizacije i kasniju održivost projekata.

U opuštenoj atmosferi diskutovano je i o sertifikaciji, kursevima u oblasti IT, kao i o stručnim praksama u preduzećima i načinu zapošljavanja. Veoma dinamično i interaktivno predavanje, kao i fantastičan odziv studenata uticali su da predavanje traje duže nego što je planirano, što predstavlja veliki uspeh i zadovoljstvo za Srpsku asocijacija menadžera i ICT HUB, kao nosioce projekta.

Zahvaljujemo se Nikoli Kneževiću što je svoje veliko iskustvo podelio sa učesnicima predavanja.