Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Projekti  ::  ICT HUB  ::  Kontinuirano usavršavanje je put ka željenom poslu

ICT HUB

24. 11. 2016.

Kontinuirano usavršavanje je put ka željenom poslu

Drugo predavanje u okviru “Jesenje škole poslovnog iskustva” koju zajednički organizuju Srpska asocijacija menadžera i ICT HUB, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, održale su Teodora Ćosić - konsultantkinja i partnerka u firmi Moja Kariera, i Biljana Rakić – HR Manager u firmi Execom.

 Ovo predavanje bilo je usmereno ka mladim ljudima koji su u potrazi za poslom ili se nalaze na početku svoje karijere i voleli bi da naprave prve korake ka karijernom napretku. Teodora Ćosić je želeći da ohrabri prisutne više puta naglasila da je svaki početak težak, ali istovremeno zanimljiv i izazovan. On je taj koji nas tera da razmišljamo drugačije i razvijamo veštine uz pomoć kojih se iz studenta pretvaramo u profesionalca koji vladaju svojim domenom.

 

 

Cilj predavanja bio je da se identifikuju odlike koje definišu talente i kadrove kakve kompanije žele u svom timu, kao i veštine koje vredi dodatno razvijati zarad lakšeg zaposlenja i /ili napredovanja na poslu.  

 

Neprekidnim dijalogom sa prisutnima Teodora je učinila da ovo predavanje bude interaktivno i dinamično. Prema njenim rečima prijatno je iznenađena činjenicom da većina prisutnih ulaže u dodatno obrazovanje, odnosno usavršavanje određenih tehničkih i transverzalnih veština koje su prepoznali kao korisne za profesije kakvima bi voleli da se bave u bliskoj budućnosti.