Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktivnosti  ::  Saradnja sa institucijama  ::  Forum menadžera  ::  XI VELIKI FORUM MENADŽERA SAM SA PROCREDIT BANKOM I MINISTROM OLIVEROM DULIĆEM

Forum menadžera

HOTEL ZIRA  |  26. 10. 2011.

XI VELIKI FORUM MENADŽERA SAM SA PROCREDIT BANKOM I MINISTROM OLIVEROM DULIĆEM

U sredu, 26. oktobra, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj XI Veliki Forum Menadžera. Specijalni gost bio je Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije.

Forum je započeo pozdravnim obraćanjem izvršne direktorke Maje Piščević, koja je pored novosti iz SAM, prenela utiske sa Samita100, nedavno održanog u Aranđelovcu.

Tema ovog Foruma je bila "Unapređenje energetske efikasnosti u Srbiji" o kojoj je, kroz aktivnosti ProCredit banke pričao gospodin Dejan Janjatović, član Izvršnog odbora ove banke. Gospodin Janjatović predstavio je društveno-odgovorne akcije i poslovanje banke čiji su rezultati, u pogledu unapređenja energetske efikasnosti u Srbiji, bili izuzetno zanimljivi prisutnim privrednicima. 

Nakon predstavljanja domaćina i sponzora Foruma ProCredit banke, prisutnima se obratio i specijalni gost, gospodin Oliver Dulić, koji je predstavio aktivnosti Ministarstva na polju unapređenja energetske efikasnosti u Srbiji kao i rezultate tih aktivnosti. Takođe, Ministar Dulić, ekskluzivno na našem Forumu, najavio je osnivanje Fonda za energetsku efikasnost koji treba da obezbedi finasijsku pomoć za projekte povećanja energetske efikasnosti, za nove i postojeće objekte uključujući rekonstrukciju, adaptaciju, kao i energetsku sanaciju zgrada.

Nakon prezentacije, Ministar Dulić učestvovao je na panel diskusiji sa gospodinom Janjatovićem i gospođom Damnjanović, pomoćnikom ministra. Diskusiju je vodio glavni urednik magazina Ekonom:east, Milan Ćulibrk. Panelisti su odgovarali i na pitanja iz publike, koja su postavljali članovi SAM i njihovi gosti.

Diskusija sa specijalnim gostom i domaćiima je nastavljena i tokom koktela koji je bio organizovan za sve prisutne.