SAM Godišnja nagrada

20.10.2020.

POSTANI ČLAN

Počinju nominacije za "SAM Godišnje nagrade 2020"

Srpska asocijacija menadžera pokreće nominacije za prestižnu „SAM Godišnju nagradu“ koja se dodeljuje menadžerima i kompanijama koje su se u protekloj godini ostvarili izuzetne poslovne rezultate i izdvojili se po inovativnosti kao i pristupu ulaganja u razvoj tima.

Ove godine - kada je zdravstvena i ekonomska kriza izazvana virusom COVID-19 uticala na život i poslovanje širom sveta, pa tako i u Srbiji - posebno želimo da dodelom Godišnjih nagrada SAM-a pošaljemo pozitivnu poruku i privredi, mladima, društvu. Pozitivnu poruku da postoje izuzetni pojedinci, poslodavci i inicijative koje su svojim ponašanjem, ativnošću i poslovanjem zaslužili da budu posebno istaknuti i da nam svima služe kao primer. Stoga je premisa ovogodišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera je ODGOVORNO LIDERSTVO u svim sferama naših života.

Nominacije možete podneti preko ovog linkaPodsećamo da pravo da nominuju kandidate imaju samo članovi Srpske asocijacije menadžera. 

Nominacije traju do 04.11.2020. godine.

Ovo priznanje dodeljuje se devetu godinu za redom i namenjena je najboljim menadžerima, kompanijama i pojedincima koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima i bolji život svih građana.

Ove godine, članovi mogu nominovati u sledećim kategorijama:

  1. Menadžer godine
  2. Mladi menadžer godine (do 35 godina) *listu mladih menadžera možete pogledati na linku
  3. Poslodavac godine (velike i srednje kompanije)
  4. Društveno odgovorna kompanija godine
  5. Lični herojski čin
  6. Specijalne nagrade žirija

Ovo je lista kategorija nagrada u kojima će Asocijacija težiti da dodeli priznanja ove godine, ukoliko budu pristigle adekvatne nominacije. Više o nominacijama pogledajte na LINKU  

Asocijacija i žiri zadržavaju pravo da ne dodele nagrade u svakoj od kategorija, već samo u onim za koje pristignu kvalitetne nominacije.

Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji SAM GALA, a kako je izgledala prošlogodišnja SAM GALA pogledajte na linku.

Vaše nominacije možete proslediti na sledećem linku.

SAM Godišnja nagrada ima za cilj promovisanje dobrih poslovnih praksi, unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, predstavljanje onih kompanija, menadžera, institucija i inicijativa koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, odgovorno, etičko i održivo poslovanje, kao i za bolji život svih građana u celini. Opšti cilj SAM Godišnjih nagrada je pre svega promocija izuzetnosti i podsticanje konkurentnosti, kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.