SAM Wine Club

21.03.2014.

POSTANI ČLAN

SAM WINE CLUB -Enel PS i vinarija Belo brdo

U lepom i autentičnom ambijentu vinarije Srpska kuća vina na Novom Beogradu, organizovali smo prvo veče vina u ovoj godini „SAM WINE CLUB", ovog puta u saradnji sa ENEL PS kompanijom i našim članovima Zoranom Hinićem i Sašom Mihailovićem.

Po izboru domaćina skupa imali smo prilike da isprobamo i uživamo u ukusima vina iz vinarije Belo Brdo iz Čerevića, vlasnika Saše Zeremskog. Vina koja su se služila dobila su već zlatna i srebrna priznanja na najvećem vinskom takmičenju International Wine challenge (AWC) Vienna, što govori o potencijalima ali i velikoj posvećenosti i kvalitetu kompanije da celokupna proizvodnja bude na visokom nivou.

Sada, već tradicionalno, održali smo i mini tombolu koja je pojedinim članovima naše asocijacije donela nagrade, naravno vina vinarije Belo Brdo.

Družili smo se, opustili i uživali u odličnoj, prepoznatljivoj atmosferi koja je vladala među prisutnim članovima koji su ovo veče iskoristili za još bolji networking, a novi članovi naše asocijacije za upoznavanje. U narednom periodu zakazujemo novo veče uživanja u vinima, a svima vama koji ste bili sprečeni da dođete, pozivamo vas da nam se pridružite i osetite sjajnu atmosferu koja je prisutna na našim događajima.

 Posebno se zahvaljujemo Zoranu Hiniću i Saši Mihailoviću iz kompanije ENEL PS, Mići Uzelcu, vlasniku vinskog bara Srpska kuća vina, kao i Saši Zeremskom, direktoru i vlasniku vinarije Belo Brdo.