SAM Wine Club

18.03.2016.

POSTANI ČLAN

SAM Wine Club – FCA Srbija i vinarija Temet

U četvrtak 17. marta održan je još jedan uspešan SAM Wine Club uz podršku kompanije FCA Srbija i vinarije Temet. U vrlo prijatnom i atraktivnom prostoru vinoteke Podrum novi, degustirali smo vina vinarije Temet.

Umberto Janućeli, ispred kompanije FCA Srbija, je pozdravio prisutne članove, predstavio automobil Fiat Tipo, kao i nove aktivnosti poslovanja FCA Srbija. Umberto se takođe srdačno zahvalio na dolasku SAM članova i pozvao ih da iskoriste pogodnosti kompanije FCA Srbija tokom Beogradskog sajma automobila. U neformalnom druženju članovi su uživali u vinima vinarije Temet, čiji kvalitet nam je predstavio vlasnik vinarije Nebojša Aleksić. Članovi koji su imali sreće, u okviru tradicionalne lutrije, izvučeni su kao dobitnici vaučera za konzumaciju vina u vinskom baru Podrum novi.

Odlična atmosfera koja je vladala među prisutnim članovima i kolegama iz FCA Srbija i Temet-a iskorišćena je za još bolji networking i saradnju, kao i za upoznavanje novih članova naše asocijacije.

Veliko HVALA timu FCA Srbija na sjajnoj inicijativi i podršci za organizaciju omiljenog formata među članovima.

Posebno se zahvaljujemo vinariji Temet koja nam je omogućila da degustiramo njihova vina, kao i našem dragom članu Nebojši Aleksiću.

Zahvaljujemo se braći Šikanić na gostoprimstvu i odličnoj usluzi vinoteke Podrum novi.