SAM Wine Club

07.11.2016.

POSTANI ČLAN

SAM Wine Club - Movem fashion i vinarija Jokić

U petak 4. novembra, održali smo još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije Movem fashion i naših članova Njegoslava i Duška Trifkovića. U prelepom ambijentu i omiljenom za naše članove, Podrum novi na Novom Beogradu, uživali smo u sjajnom ukusu organskih vina vinarije JOKIĆ.

Duško Trifković, Movem fashion, domaćin večeri je pozdravio prisutne članove, predstavio nove aktivnosti poslovanja, najavio proslavu 20-godišnjice firme, zatim uvođenje novog brenda, kao i nove lokacije multibrend šopova. Zahvalio se na velikom odzivu SAM članova i pozvao ih da u predstojećem periodu iskoriste vaučere i pogledaju kolekciju u BOSS storu.

Članovi su iskoristili priliku da se opuste u već prepoznatljivoj atmosferi, a oni koji su imali više sreće, u okviru tradicionalne lutrije, izvučeni su kao dobitnici poklona koje je pripremila kompanija Movem fashion i vinarija Jokić. Svaki član je dobio vaučer sa popustom Hugo Boss kolekcije.

Ispred vinarije Jokić, obratila se Nikolina Jokić, koja je predstavila organska vina iz Dalmacije, naglasila da je u pitanja porodična firma sa odličnim vinima koja nose oznake kvaliteta i geografskog porekla. Tom prilikom smo degustirali 4 vina, Belo suvo vino Posip, belo polusuvo vino Muskat Žuti, crveno vino Cuvee, i roze Rosy (100%syrah).

Odlična atmosfera koja je vladala među prisutnim članovima i kolegama iz Movem fashion-a iskorišćena je za još bolji networking i saradnju, a novi članovi naše asocijacije za upoznavanje.

Veliko HVALA našim članovima Njegoslavu i Dušku Trifkoviću, kao i njihovom sjajnom timu, na inicijativi i podršci za organizaciju omiljenog formata među članovima.


Hvala vinariji JOKIĆ koja nam je omogućila da degustiramo njihova vina, kao i vlasniku Podruma Novog, Banetu Sikimiću!