SAM Wine Club

22.01.2015.

POSTANI ČLAN

SAM Wine Club-Piraeus Bank

U autentičnom ambijentu Beton hale u Beogradu, u originalnom konceptu restorana Sofa, održan je još jedan SAM Wine Club, čiji je domaćin bila Piraeus Bank-a.

Generalni direktor banke, gospodin Neoclis Neocleous, pozdravio je prisutne članove, predstavio nove aktivnosti poslovanja i zahvalio se na velikom odzivu SAM članova.

U toku večeri uživali smo u specijalnom crvenom vinu sa Peloponeza, SEMELI NEMEA RESERVE, koji su naši domaćini pripremili za članove SAM-a. Vino potiče iz najinteresantnije regije Grčke, sa najstarijom kulturom proizvodnje vina, a danas predstavlja ključ za izvoz svih grčkih vina na inostrana tržišta. Uz prisustvo somelijera, gostima su dodatno predstavljene karakteristike i osobenosti kojem ovo crveno vino odiše.

Opustili smo se u već prepoznatljivoj atmosferi, a članovi koji su imali sreće, u okviru tradicionalne lutrije, izvučeni su kao dobitnici poklona u vidu boce vina, koju su sa zadovoljstvom poneli kućama.

Sjajna atmosfera koja je vladala među prisutnim članovima i kolegama iz Piraeus banke, iskorišćena je za još bolji networking i saradnju, a novi članovi naše asocijacije za upoznavanje.

Zahvaljujemo se našem članu Dejanu Tešiću, zameniku generalnog menadžera i članu Izvršnog odbora banke, kao i njegovom timu, na inicijativi i podršci za organizaciju omiljenog formata među članovima.

Hvala i Darku Švabiću i profesionalnom timu iz restorana Sofa na odličnom i vrlo prijatnom gostoprimstvu.