SAM Wine Club

26.04.2013.

POSTANI ČLAN

SAM WINE CLUB sa kompanijom SKILLS u Podrumu Wineart

U Višnjićevoj 7,u prelepom ambijentu kuće vina Podrum WINEART, družili smo se 25. aprila i održali drugi po redu SAM WINE CLUB.

U drugom po redu ove godine SAM WINE CLUB-u nastavili smo sa druženjem u opuštenoj atmosferi. Glavnu podršku smo dobili od našeg člana Dragana Đorđevića, direktora i vlasnika kompanije Skills. I ovog puta, sada već tradicionalno, održali smo i mini tombolu koja je nekima donela zanimljive nagrade, pa su članovi sa najviše sreće otišli kući sa bocom vina vinarije Cilić. Posebna nagrada od strane udruženja hedonista i direktora Skillsa, uručena je dobitniku koji će uživati u posebnoj poslastici u vidu čokoladne kobasice.

Predsednik SAM, g . Milan Petrović predstavio nam je i novog člana, Nebojšu Matića, dobitnika BLIC preduzetnik godine za 2012., vlasnika firme Mikroelektronika. Njemu je uručen posebno priznanje speicijalna SAMova značka.

Ovog puta svim čulima uživali smo u vinima Vinarije Cilić i ukusnim novitetima ketering kuće Eurocatering - zalogajima "Toskana style sir, masline, smokve i maslinovo ulje na divnom hlebu Roggenart.

Družili smo se, opustili i uživali u odličnoj atmosferi koja je vladala među prisutnim članovima, koji su ovo veče iskoristili za još bolji networking i upoznavanje. Ubrzo zakazujemo novo veče uživanja u vinima, a svima vama koji ste bili sprečeni da dođete, pozivamo vas da nam se pridružite i osetite sjajnu atmosferu koja je vlada na ovim našim okupljanjima.

Domaćin večeri: