SAM Wine Club

25.04.2018.

POSTANI ČLAN

SAM Wine Club uz kompaniju Resalta

Poslovni uspeh i razvoj naši dragih članova iz kompanije Resalta, nazdravili smo uz najbolja vina vinarije Tikveš u gastro baru Remix.

Sve prisutne članove pozdravila je izvršna direktorka, Jelena Bulatović. Veliku zahvalnost izrazila je kompaniji Resalta i Tomažu Orešiču, potpredsedniku kompanije Resalta. 

„Sa SAM-om sam se povezao pre tačno šest godina na Samitu 100 i danas imam veliku privilegiju da stojim ovde ispred vas, da vas sve pozdravim i nazdravim vinima vinarije Tikveš.“ – izjavio je Tomaž Orešič pozdravljajući goste. „Resalta je kompanija koja je posvećena povećanju energetske efikasnosti širom regiona i od samog početka poslovanja, sproveli smo veliki broj projekata sa klijentima iz javnog, industrijskog i komercijalnog sektora i sarađivali sa visoko cenjenim finansijskim i državnim institucijama, nevladinim i drugim organizacijama zainteresovanim za promovisanje energetske efikasnosti u našim zemljama.  Ova misija se nastavlja, uz jednu promenu: kompanija GGE odlučila je da izvrši rebrendiranje kako bi bolje ukazala na svoj rast i ambicije, kao i na svoju poziciju na energetskom tržištu Jugoistočne Evrope i zato je postala Resalta.”

Iz kompanije Resalta, članovima se obratila i Ankica Barbulov, direktorka kompanije u Srbiji. 

Uz druženje, članovi SAM-a, uživali su u Premium vinima Alexandria Cuvee Vinarije Tikveš. Ispred Vinarije prisutne je pozdravio Milan Simić, HoReCa Manager. Oni koji su imali više sreće u okviru tradicionalne lutrije, dobili su poklone iz asortimana Vinarije, kao i karte za Madlenianum Opera&Theatre za koncert 25.aprila Orkestar LGT Young Soloists.

Prijatna atmosfera koja je vladala među članovima i dobro raspoloženje iskorišćeno je za još bolji networking i saradnju.