Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  SAMPLE  ::  Aktivnosti  ::  SAMPLE Senior Hour sa Vladanom Živanovićem

Aktivnosti

26. 03. 2014.

SAMPLE Senior Hour sa Vladanom Živanovićem

U utorak 25. marta u prostorijama Srpske asocijacije menadžera, organizovali smo novi SAMPLE Senior Hour. Specijalni gost je bio Vladan Živanović, član UO SAM, izvršni direktor u kompaniji Saga.

Vladan Živanović je u prijatnoj i neformalnoj atmosferi prisutne upoznao sa svojim profesionalnim razvojem, iskustvom, kao i sa izazovima na koje je nailazio tokom svoje karijere, najviše vezanim za razvoj IT poslovanja u Srbiji. Vladan je svoju priču ilustrovao sa velikim brojem primera i anegdota iz života, uspešno dočaravajući vremena u kojima je živeo i radio. Interesovanje članova i  gostiju je bilo veliko, tako da je diskusija dugo trajala, na opšte zadovoljstvo svih prisutnih.

Vladanovi pogledi na biznis, liderstvo i rad sa ljudima su dragulji ovog predavanja i nadamo se da će se prisutni članovi i mladi članovi partnerskih organizacija, njima rukovoditi u daljem razvoju svojih karijera.

Senior Hour je događaj koji omogućava članovima i prijateljima Sekcije mladih perspektivnih lidera, da se upoznaju sa iskusnijim članovima SAM i čuju njihova iskustva, razmišljanja, savete.

 

SAMPLE Senior Hour sa Vladanom Živanovićem