Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  SAMPLE  ::  Aktivnosti  ::  Ivan Pribićević novi Tim lider SAMPLE-a

Aktivnosti

27. 02. 2015.

Ivan Pribićević novi Tim lider SAMPLE-a

Ivan Pribićević novi je Tim lider SAMPLE-a na osnovu glasova članova Sekcije mladih perspekitvnih lidera.

Dosadašnji Tim lider - Borko Kovačević, morao je da napusti tu poziciju zbog angažovanja u Singapuru, u kompaniji za koju je radio i u Srbiji - Microsoft.

Ivan Pribićević, Business Development Manager kompanije TMS, se kandidovao za Tim lidera zajedno sa timom koji čine i Andrea Šehić, izvršni direktor Nacionalne FIDIC asocijacije u Srbiji (ACES) i Bobanom Romićem, Regional Key Account Manager-om kompanije Jaffa.

Ivan Pribićević je doktorant je Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, gde je završio master studije iz oblasti upravljanja kvalitetom. Završio je i master studije na Fakultetu političkih nauka iz oblasti međunarodne politike, takođe je i alumnista Beogradskog centra za političku izuzetnost (Belgrade Fund for Political Excellence). Obavljao je funkciju direktora sektora za strategiju i razvoj u Zavodu za udžbenike od 2011. godine. Radio je kao ocenjivač za standarde sistema menadžementa u sertifikacionom telu YUQS. Sada obavlja funkciju Business Development Managera u TMS CEE kompaniji za sertifikaciju sistema i prozivoda, partnera kompanije TUV SUD. Član je Srpske asocijacije menadžera, a od 2013. godine je u lideršip timu sekcije SAMPLE. Objavio je više naučnih radova na temu strateškog upravaljanja, upravljanja menadžmenta kvaliteta, sistema obrazovanja i sl.