Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
16.09.2022.
Najavljujemo: članovi SAMa na konferenciji Original boost
Sledećeg petka, 23. septembra, u hotelu Crowne Plaza održava se konferencija Original Boost, u organizaciji platforme Original Fondacije Novak Đoković, čiji je SAM programski partner.
Detaljnije
13.09.2022.
Radni doručak sa kompanijom Schneider Electric na temu „Digitalne inovacije na ivici i izazovi koje nose”
Na radnom doručku, održanom 13. septembra u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, Dušan Ćirić, Product Application Engineer - Secure Power iz kompanije Schneider Electric razgovarao je sa okupljenim članovima o tome da je važan deo u lancu obezbeđivanja neprekidnosti usluga i poslovanja, igra dobro isplanirana i bezbedna IT infrastruktura.
Detaljnije
13.09.2022.
II radionica učesnika 7. generacije Mentorskog programa
Detaljnije
12.09.2022.
Predstavljamo vam EXPAT člana - Nikola Maravić, Danska
Nikola Maravić je globalni marketing direktor u Carlsberg Breweries A/S, Kopenhagen, Danska i od ove godine je SAM EXPAT član.
Detaljnije
29.08.2022.
Predstavljamo vam EXPAT članove - Miloš Stefanović, Hrvatska
Miloš Stefanović je regionalni direktor za Jaguar Land Rover, Wallis Adria u Hrvatskoj.
Detaljnije
17.08.2022.
Predstavljamo Vam EXPAT SAM članove - Vladimir Marinković, Crna Gora
Predstavljamo Vam Vladimira Marinkovića, generalnog direktora Huma Kotor Bay Hotel and Villas, Crna Gora, Expat SAM člana.
Detaljnije
08.08.2022.
Predstavljamo vam EXPAT SAM članove - Čedomir Đorđević, Južna Afrika
Predstavljamo vam Čedomira Đorđevića, Executive, Barnes Group, Južna Afrika, EXPAT SAM člana.
Detaljnije
08.08.2022.
Predstavljamo vam EXPAT SAM članove - Ratko Kuprešak, Dubai/Iran
Ratko Kuprešak član je SAM-a koji živi i radi u Dubaiju na poziciji Group Chief Commercial Officer u kompaniji Solico Group.
Detaljnije
27.07.2022.
Predstavljamo vam EXPAT SAM članove - Boban Romić, Dubai
Iz želja da osnaži mrežu članova van Srbije, kao i da dodatno privuče u članstvo druge kredibilne srpske menadžere koji trenutno žive i rade u inostranstvu, SAM je pokrenuo inicijativu pod nazivom „Expat SAM“.
Detaljnije
18.07.2022.
Poseta Delta Agraru u Čelarevu
Polaznici prve i druge generacije SAM Akademije, na poziv Igora Milenkovića, direktora voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru i "Mladog menadžera 2021. godine", obišli su imanje Delta Agrara u Čelarevu.
Detaljnije
11.07.2022.
Dodeljeni sertifikati polaznicima kurseva u okviru ADA projekta
Srpska asocijacija menadžera je 30. juna bila domaćin svečane dodele nagrada, gde je sertifikate o pohađanju drugog kruga LLL kurseva, organizovanih u okviru ADA projekta, učesnicima uručio profesor Mirko Savić, koordinator ADA projekta.
Detaljnije
29.06.2022.
EXPAT online druženje
Održano je još jedno online druženje sa SAM članovima koji rade van naše zemlje.
Detaljnije
29.06.2022.
Breakfast and Value (with a) View - Radni doručak sa Atria Group
U saradnji sa Atria Group održan je Radni doručak na kome je Robert Reinfuss, poslovni konsultant i autor brojnih radova iz menadžmenta, objasnio kako možete poboljšati profitabilnost poslovanja pomoću nagrađivanog i inovativnog alata Value View.
Detaljnije
29.06.2022.
Wine Club u restoranu Pinot
Detaljnije
22.06.2022.
Magična reč “izvini” – Krizne komunikacije u 21. veku
Na predavanju ,,Krizna komunikacija’’ koje je u SAMu održala Jelena Mikić, trener kriznih komunikacija i direktor Represent Academy razgovarala je sa prisutnim gostima o tome koliko je važna dobra priprema, kako zadržati kontrolu nad kriznom situacijom, kako se formira krizni tim i kako jačanjem kapaciteta mogu da se preduprede slične situacije.
Detaljnije
20.06.2022.
Promenite način razmišljanja i unapredite poslovanje - SAM Akademija
Kolika je moć Design Thinking Mindset u ovim vremenima u poslovanju i kako postati dobar intra-preduzetnik, bile su teme predavanja druge generacije SAM Akademije, održanog u subotu 18.06.2022. u Hyatt-u.
Detaljnije
20.06.2022.
Junski susret 2022
Srpska asocijacija menadžera i ove godine tradicionalno je organizovala Junski susret menadžera, događaj posebno cenjen i prepoznatljiv u njenom šestnaestogodišnjem radu. Asocijacija, zajedno sa svojim članovima, osvrnula se na uspešnu prvu polovinu godine iza sebe, ostvarene rezultate, doprinos i podršku biznis zajednici i okruženju. Istovremeno, događaji i projekti koji su u planu ove godine najavljeni su i predstavljeni gostima, članovima, partnerima i saradnicima.
Detaljnije