Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
18.10.2021.
Skill set for managers of tomorrow: Business Intelligence - Marijana Agić Molnar i Branko Greganović
Šta je to Business intelligence, odnosno BI? Kako se procesuiraju podaci danas, koja je njihova namena i šta je to informacioni red? Ovo su neka od pitanja na koje su odgovore dali Marijana Agić Molnar, CEO & Data Strategist at DATA DO, Lecturer at FEFA Faculty i Branko Greganović, Advisor to the Management Board, NLB banka Beograd, kroz predavanje održano na SAM Akademiji, u okviru modula Skill set for managers of tomorrow.
Detaljnije
15.10.2021.
POČINJU NOMINACIJE ZA JUBILARNU GODIŠNJU NAGRADU SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA
Biramo lidere budućnosti!
Detaljnije
14.10.2021.
Unosite male promene u svoju svakodnevicu i uvedite Delete i Ignore - Biljana Jovanović, modna kuća LUNA
Novi ciklus Mind Networking formata, započeo je u sredu, 13. oktobra. Mind Leader meseca oktobra je Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna".
Detaljnije
12.10.2021.
RADNI DORUČAK SA KOMPANIJOM AIGO BUSINESS SYSTEMS NA TEMU ELEKTRONSKIH FAKTURA
Detaljnije
11.10.2021.
Zlatni ambasador SAM-a - Srđan Tomašević, SBB
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije.
Detaljnije
11.10.2021.
Nema uspešnog menadžera 21. veka bez poznavanja tehnika komunikacije - dr Borislav Miljanović, Represent System
Šta podrazumeva komunikacija 2.0, zašto je neophodna u digitalnoj eri, šta menadžer 21. veka mora da zna i koliko je važan lični brending? Odgovore na ova pitanja dao je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent System-a, na predavanju Communications 2.0, u okviru modula Skill set for managers of tomorrow, na SAM Akademiji.
Detaljnije
07.10.2021.
Počinje nov ciklus Mind Networking inicijative za preduzetnike
Novi Mind Leader-i, Biljana Jovanović, Mila Litvinjenko i Dejan Ranđić, preneće članovima jedinstvene razvojne puteve tokom novog ciklusa programa za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
06.10.2021.
Wine Club sa Intereuropa Logističke usluge
Posle više od dve godine, održan je jedan od omiljenih događaja članova, Wine Club, ovaj put uz podršku kompanije Intereuropa Logističke usluge.
Detaljnije
04.10.2021.
Negotiation 2.0 - Marija Desivojević Cvetković i Slobodan Đinović
Šta predstavlja proces pregovaranja, kako ga naučiti i usavršiti? Kako se pregovori klasifikuju i šta je važno u pripremi? Na ova i mnoga druga pitanja na temu „Pregovaranje 2.0“ odgovore i savete su dali Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik, strategija i razvoj, Delta Holding i Slobodan Đinović, CEO, Orion Telekom, na predavanju u okviru SAM Akademije, održane 2.oktobra  2021.
Detaljnije
27.09.2021.
Uloga HR-a u poslovnim promenama - Ana Stojanović i Nevena Stanisavljević
Koliko HR može pomoći kompanijama u razvoju organizacije posla, da li je svaka promena kompanije za radnike lična i kakva je uloga lidera u biznis strukturi?
Detaljnije
23.09.2021.
SAM Mesto dobrih susreta: Joberty dobio anđeosku investiciju za izlazak na globalno tržište!
Joberty, onlajn platforma IT poslova koja povezuje poslodavce i kandidate u transparentan eko-sistem, obezbedila je investiciju u ranoj fazi razvoja od strane anđela investitora, Kroog Ventures. Ulaganjem u iznosu od 350.000 $ ovaj projekat visokog potencijala dostigao je vrednost od čak 3.3 miliona $.
Detaljnije
23.09.2021.
Zlatni Ambasador - Zoran Naumović, Naumović i partneri advokati
Tokom 15 godina koliko postoji, Srpska asocijacija menadžera gradila je renome zahvaljujući svojim članovima, posvećenim menadžerima koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa drugima i na taj način kreiraju bolji privredni ambijent i nove lidere Srbije.
Detaljnije
22.09.2021.
In memoriam: Miloje Sekulić (8. jun 1966 - 12. septembar 2021)
Ovog tužnog septembra, oprostili smo se od našeg dragog člana i prijatelja Miloja Sekulića, jednog od osnivača Srpske asocijacije menadžera i eksperta koji je uveo SAM u svet digitalnih komunikacija. Saosećamo sa našim kolegama iz agencije Homepage, čiji je Miloje bio suosnivač, kao i sa mnogobrojnim udruženjima gde je Miloje bio aktivan član.
Detaljnije
20.09.2021.
Uloga HR-a u novim poslovima - Marina Rakić, MK Grupa
U okviru modula "People Managment" na SAM Akademiji, održano je predavanje Marine Rakić, HR Direktorke MK Grupe na temu "Strategic HR".
Detaljnije
16.09.2021.
Poreske olakšice i podsticaji – Radni doručak sa kompanijom PwC
Detaljnije
16.09.2021.
NAJAVLJUJEMO: Radni doručak - Nezaštićene poslovne tajne sa kompanijom CMS
SAM u saradnji sa CMS Beograd Vas poziva da dođete na radni doručak na temu: Nezaštićene poslovne tajne? Očuvanje vrednosti u ekonomiji nematerijalnih dobara koji će se održati u četvrtak, 23.09. od 10h u kancelarijima CMS-a, Krunska 73.
Detaljnije
16.09.2021.
Nov ciklus programa za preduzetnike - Mind Networking
Ne propustite nov ciklus SAM inicijative za preduzetnike sa tri vrhunska preduzetnika! Prijave su u toku!
Detaljnije