Aktivnosti

17.12.2021.

POSTANI ČLAN

SAM Gala 2021

SAM Gala, svečana dodela Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera, održana je u hotelu Hyatt Regency, u utorak, 14. decembra.

Više od 250 zvanica, članova SAMa i predstavnika poslovne javnosti, prisustvovalo je ovoj jubilarnoj 10. dodeli nagrada. Ovaj „Poslovni oskar“ nagrađuje menadžere, poslodavce, pojedince i inicijative koje ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu. Kroz SAM Godišnju nagradu, promoviše se podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Atmosferu sa SAM Gala možete pogledati na linku

Nagrade su dodeljene najboljima prema mišljenju članova i žirija. U kategoriji "Menadžer godine", nagrađena su dvojica vrhunskih profesionalaca, Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja, i Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora i CEO OTP banke Srbija. Dobitnik nagrade u kategoriji „Mladi menadžer godine“ je Igor Milenković, direktor voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru. Kompanija koja je u ovoj godini ponudila najbolje radne uslove i stalne mogućnosti stručnog usavršavanja, jeste MK Group koja je dobitnik nagrade u kategoriji „Poslodavac godine“. Dobitnik nagrade u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija“ je kompanija Schneider Electric. Specijalna nagrada žirija dodeljena je Kancelariji za IT i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije za izuzetno uspešnu organizaciju procesa vakcinacije protiv COVID-19 u Srbiji.  U godini kada SAM obeležava 15 godina od osnivanja, dodeljeno je 15 specijalnih priznanja za menadžere koji su svojim angažovanjem posebno radili na razvoju i građenju SAMa i dali veliki doprinos da SAM danas bude kredibilna asocijacija sa mrežom ljudi koji žele da menjaju stvari nabolje. Dobitnici priznanja su Slobodan Vučićević, Bojan Radun, Stanka Pejanović, Milan Petrović, Biljana Bogovac, Dejan Turk, Borislav Miljanović, Dejan Ranđić, Dušan Basalo, Marija Desivojević Cvetković, Miro Antić, Miša Lukić, Slobodan Đinović, Vladan Simeunović i Nebojša Mandić.

Pored dodele nagrada, sponzori SAM Gale pripremili su i brojna iznenađenja za zvanice. SAM Galu su podržali:

Generalni sponzor A1 

Zlatni sponzor - NLB 

Srebrni sponzor - Porto Montenegro

Sponzor - Srbija Inovira

Generalni sponzor, A1, dodelio je paket A1 Alpha 21, najsrećnijem dobitniku u specijalnoj, nagradnoj lutriji. 

U okviru nagradne lutrije, hotel Hyatt Regency, dodelio je dve nagrade, vaučer za koncert Lene Kovačević za dve osobe i vaučer za brunch za dve osobe sa bocom vina.

Srebrni sponzor SAM Gala, Porto Montenegro, dodelio je Gala srećniku ekskluzivni vikend za dvoje u hotelu Regent Porto Montenegro, dve avio karte Beograd - Tivat – Beograd sa lokalnim transferima, i večeru za dvoje u Porto Montenegru! Nagradu je uručio Danilo Kalezić, Senior Marketing menadžera u Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

Ostali sponzori SAM Gala 2021: