Međunarodna saradnja

27.06.2016.

POSTANI ČLAN

Održan Prvi Kongres evropskih menadžera

U Budvi je 6. i 7. juna održan Prvi Kongres evropskih menadžera pod nazivom „Liderstvo u izazovnim vremenima“. Kongres je organizovala Asocijacija menadžera Crne Gore, pokrovitelj je bila Vlada Crne Gore, dok su partneri Kongresa CEC European Managers, EMA – European Management Association, CROMA, Srpska asocijacija menadžera i Hellenic Management Association.

Prvi put su se na jednom mestu okupile sve evropske menadžerske asocijacije, a ovaj događaj okupio je lidere iz poslovnog i društvenog života, lidere menadžerskih udruženja evropskih zemalja, predstavnike diplomatskog kora i međunarodnih organizacija.

Preko 250 učesnika iz preko 20 zemalja Evrope imalo je prilike da čuje izuzetno korisna i inspirativna predavanja na temu liderstva, kao i da razmene iskustva i prošire mrežu poslovnih kontakata.

Pored visokih gostiju iz inostranstva, panelisti i govornici su bili i uvaženi članovi SAM-a, pre svega predsednik Milan Petrović, Miša Lukić i Zvezdan Horvat.

U okviru agende Kongresa održan je i sednica Izvršnog komiteta CEC-a, Generalne skupštine EMA-e i skupštine Asocijacije menadžera jugoistočne Evrope.

Organizator Kongresa je Asocijacija menadžera Crne Gore, uz organizacionu podršku:

(dodati linkove za CEC, EMA, CROMA i EDE)