Međunarodna saradnja

30.04.2018.

POSTANI ČLAN

SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA NA SASTANKU ZA UNAPREĐENJE EKONOMSKE SARADNJE U REGIONU

Predstavnici SAMa prisustvovali sastanku Asocijacije menadžera JIE i dodeli nagrada najuspešnijim menadžerima i preduzetnicima Crne Gore

Unapređenje ekonomske saradnje u regionu i osnaživanje Asocijacije menadžera jugoistočne Evrope (AMSEE) najvažniji su zaključcci sastanka u Podgorici, a kojem su prisustvovali i predstavnici Srpske asocijacije menadžera. 

Tokom posete glavnom gradu Crne Gore, predstavnici SAM-a prisustvovali su i svečanoj ceremoniji Asocijacije menadžera Crne Gore na kojoj su uručene nagrade najuspešnijim menadžerima i preduzetnicima Crne Gore za 2017. godinu, u deset kategorija.

Stanka Pejanović, predsednica SAM-a, prilikom zvaničnog obraćanja zvanicama, istakla je značaj promovisanja najboljih sa ciljem jačanja percepcije o značaju menadžerske profesije i negovanja profesionalne etike.

Ceremoniji dodele nagrada, pored najuspešnijih privrednika i predstavnika javnog sektora,  prisustvovali su i ambasadori i drugi visoki predstavnici diplomatskog kora zemalja regiona, EU, Turske i SAD-a. Pokrovitelj događaja i ove godine bila je Vlada Crne Gore.