MENADŽER SAM

18.03.2022.

POSTANI ČLAN

Znanje, energija, budućnost su sinonimi za SAM Akademiju - Monika Pejčić, HR

O iskustvu koje joj je donela SAM Akademija, govori Monika Pejčić, HR direktor.

Jedan ste od polaznika prve generacije SAM Akademije. Kakvi su vaši utisci nakon završene godine i dodele diploma?

Očekivala sam mnogo, a dobila i više od toga. Odličan koncept, izvrsni predavači - vrhunski stručnjaci u svojim oblastima koji su delili svoje iskustveno znanje sa nama, rezultovali su time da SAM Akademiju završim bogatija za aktuelne i buduće biznis trendove, ali i nova poznanstva.

Kako biste opisali iskustvo ovakvog vida edukacije? Koje tri reči su za vas sinonimi za SAM Akademiju?

Izvor vrhunskog znanja stečenog na osnovu višegodišnjeg iskustva lidera u svojim oblastima. Znanje, energija, budućnost.

Kada se osvrnete na semestre i predavanja koja ste odslušali, koje predavanje biste posebno izdvojili i zašto?

Change management i Negotiation 2.0. U svetu koji se neprestano menja, fleksibilnost i prilagođavaje su neophodni, a pregovaranje veština bez koji je nezamislivo uspešno poslovati u bilo kojoj oblasti.

Generalno sagledano, kolika je raznovrsnost znanja koje akademija pruža, odnosno koliko pokriva sve segmente poslovanja?

Akademija pruža sveobuhvatno znanje, predočava aktuelne i projektuje buduće biznis trendove, i u tom smislu polaznicima daje široki uvid u svaki aspekt poslovanja.

Šta je ono što se poneli sa sobom, u vidu znanja, a da je vama, za vašu karijeru, najviše od značaja?

Nove uvide i ideje koje odmah mogu da primenim u svakodnevnom radu.

Koliko su predavači akademije uticali na vašu motivaciju i odvažnost za preduzimanje novih koraka u poslovanju?

Širenjem vidika svakako su uticali na to da određene oblasti svog posla sagledavam na potpuno novi način i dolazim do novih rešenja.

Šta bi bio važan savet koji biste podelili sa ljudima koji posluju u vašoj industriji, a koji ste stekli zahvaljujući edukaciji na SAM Akademiji?

Imati priliku da slušate predavanja lidera u svojim oblastima u Srbiji je veoma dragoceno iskustvo čija se vrednost protokom vremena umnožava.

Zašto biste preporučili SAM Akademiju budućim polaznicima?

SAM Akademija je akademija u pravom smislu te reči. Svakog polaznika obogaćuje vrhunskim znanjem i novim poznanstvima u poslovnom svetu, što je dobitna kombinacija.