SAM Godišnja nagrada

15.10.2021.

POSTANI ČLAN

POČINJU NOMINACIJE ZA JUBILARNU GODIŠNJU NAGRADU SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA

Biramo lidere budućnosti!

Srpska asocijacija menadžera jubilarni 10. put pokreće nominacije za prestižne godišnje nagrade koje se dodeljuju menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.

U 2021. kad se obeležava i 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera, kroz godišnje nagrade  biće promovisano podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Nominacije možete podneti preko ovog linka

Za razliku od prethodnih godina, među nominovanima mogu biti i kandidati koji nisu članovi SAM-a.

Ove godine, članovi mogu nominovati u sledećim kategorijama:

Menadžer godine
Mladi menadžer godine (do 35 godina) *listu mladih menadžera možete pogledati na linku
Poslodavac godine (velike i srednje kompanije)
Društveno odgovorna kompanija godine
Lični herojski čin

Članovi takođe, mogu predložiti kandidate za Specijalne nagrade žirija.
Detaljnije informacije i kriterijume za nominovanje, možete pročitati na linku.

Nominacije traju do 29. oktobra, nakog čega će biti odabrani finalisti, dok će najbolji, dobitnici “poslovnog Oskara” biti proglašeni u decembru, na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada.

Tradicionalnu titulu Menadžera godine u prethodnoj 2020. ponela je dr Jasmina Knežević, CEO, BelMedic, Poslodavac godine bila je kompanija Termovent, dok su u kategoriji Mladi menadžer bila dodeljena dva priznanja - Dragani Milanović, direktorki i osnivaču, Roberto Baressi, i Ivanu Pribićeviću, direktoru, Simplify. Za društveno odgovornu kompaniju proglašena je MK Group. Članovi SAMa su prošle godine uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv COVID-19.