SAM Radni doručak

SAM Radni doručak jedan je od najpopularnijih edukativnih formata Srpske asocijacije menadžera. Zamišljen je kao prilika za razmenu informacija, znanja i iskustava, promociju aktuelnih ili dolazećih trendova kao i uspešnih modela poslovanja. Izbor tema čini ovaj događaj specifičnim, obzirom da se one pažljivo biraju u skladu sa potrebama menadžera. Velika podrška u izboru tema stiže i od samih članova, eksperata u različitim oblastima poslovanja.


Uz promovisanje novih trendova u poslovanju, organizaciji, marketingu, HR-u i komunikacijama Radni doručak služi upoznavanju i informisanju članova o novim zakonima i makroekonomskim trendovima u Srbiji. 

Za dobru hranu i ukus na Radnom doručku zaslužan je Zlatiborac, dok se za piće brine kompanija Nectar.

Zlatiborac
Zlatiborac
POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
12.10.2021.
RADNI DORUČAK SA KOMPANIJOM AIGO BUSINESS SYSTEMS NA TEMU ELEKTRONSKIH FAKTURA
Detaljnije
16.09.2021.
Poreske olakšice i podsticaji – Radni doručak sa kompanijom PwC
Detaljnije
09.09.2021.
NAJAVLJUJEMO: Radni doručak – Poreske olakšice i podsticaji
Da li znate sve o poreskim olakšicama i podsticajima koje predviđaju Zakon o porezu na dohodak građana i Zakon o porezu na dobit pravnih lica?
Detaljnije
08.06.2021.
Preoblikovanje biznisa u vreme veštačke inteligencije
Prvi radni doručak posle dužeg vremena, održan je u utorak, 8.6. uživo u SAM-u. Pred stručnom poslovnom publikom, predavanje je održala Valentina Đorđević ispred Data Science Srbije i Head of Data Science u kompaniji Things Solver.
Detaljnije
30.01.2020.
RADNI DORUČAK: KAKO DO DODATNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANJE?
Eksperti u revizorsko-konsultantskoj kući PwC-Srbija Marko Fabris, Nikola Babović, Žarko Kaluđerović i Stefan Dobrić, ovog jutra su nas informisali na temu različitih izvora finansiranja sa tržišnog, pravnog, investicionog i poslovnog aspekta. Pored te teme, Milica Ostojić iz Vip Mobile-a nam je predstavila aplikaciju Naša Mreža, na kojoj možete naći sve informacije o poslovanju.
Detaljnije
06.11.2019.
Radni Doručak: Kako data science pomaže kompanijama da opstanu i napreduju?
Predstavnici kompanije DATA DO, Marijana Agić-Molnar i Goran Tintor, zajedno sa Mihailom Ponjavićem, CEO Super Kartice, su ovog jutra prezentovali na temu upravljanja podacima i formiranju ispravne strategije koja bi pomogla kompanijama u opstanku i napretku.
Detaljnije
15.10.2019.
Novi poreski podsticaji i olakšice sa kompanijom WTS Srbija
Direktor WTS Srbije, Bojan Radojičić, prezentovao je članovima SAM-a nove promene u zakonima za poreske podsticaje i olakšice.
Detaljnije
02.10.2019.
Agilni menadžer zanimanje novog doba
Agilnu metodologiju kao i nova agilna zanimanja, izazove, primere i preporuke vezane za uvođenje agilnog menadžmenta na Radnom doručku, prezentovala je Jasmina Nikolić, generalni direktor, Agile Humans.
Detaljnije
17.09.2019.
Radni doručak za inovacije sa kompanijom Adizes
Na temu kako organizaciona transformacija i struktura mogu da podstiču inovaciju i na koji način ih možete pokrenuti, prezentovao je predstavnik Adizes SEE, dr Zvezdan Horvat.
Detaljnije
19.06.2019.
Da li ste spremni za novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti?
Novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti počinje sa primenom 21. avgusta 2019. godine.
Detaljnije
08.05.2019.
Rezultati istraživanja stavova menadžera u ERASMUS projektu “Advanced Data Analytics in Business – ADA”
Članovi SAM-a učestvovali su u istraživanju koje je u cilju pokretanja novih master projekata na našim univerzitetima, obavljen u okviru projekta “Advanced Data Analytics in Business”.
Detaljnije
23.04.2019.
Radni doručak sa kompanijom Telegroup
10 years challenge: kako smo povećali efikasnost naših timova?
Detaljnije
09.04.2019.
Radni doručak: Data Science – Strategija za rast poslovanja
Kako primeniti najnaprednije tehnologije i inovirati poslovanje, prezentovao je tim kompanije Enetel Solutions na Radnom doručku u SAM-u.
Detaljnije
22.03.2019.
Business Breakfast BMW Delta Motors & SAM
Za članove SAM-a organizovana je specijalna poseta BMW hali na 54. Međunarodnom salonu automobila.
Detaljnije
19.03.2019.
Pravni rizici i zamke u vođenju ICT kompanije
Kako pravilno postaviti figure na ICT business tabli i rešiti protokole i odnose kako bi se umanjio rizik nastavka ICT spora, prezentovala je advokatska kancelarija “Naumović i partneri” na Radnom doručku u SAM-u.
Detaljnije
12.02.2019.
SAM Radni doručak "Kako postati poželjan poslodavac" sa agencijom Homepage
Šta je to brendiranje poslodavca i na koji način mu možemo pristupiti strateški, bila je tema prvog SAM Radnog doručka ove godine koji je organizovan sa agencijom Homepage.
Detaljnije
06.11.2018.
Odgovornost u biznisu
Koncept odgovornog poslovanja postaje sve važniji za kvalitetan razvoj biznisa, dok se pred kompanijama sve češće postavljaju očekivanja koja se odnose na odgovorne ekološke i društvene prakse.
Detaljnije