SAMIT 100 Biznis lidera jugoistočne Evrope

08.02.2018.

POSTANI ČLAN

Održan sastanak Upravnog odbora SAMIT100

Predsednica SAM-a Stanka Pejanović novi predsednik SAMIT-a 100

Upravni odbora SAMIT 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, sastao se u utorak, 6. februara u prostorijama  Srpske asocijacije menadžera.

Na sastanku je odlučeno da Srbija preuzme predsedavanje i za predsednicu SAMIT100 izabrana je Stanka Pejanović, predsednica Srpske asocijacije menadžera i direktorka Gorenje Srbija. Dogovoreno je da se 7. godišnji skup SAMIT100 održi u Srbiji, 28. i 29. juna.

Na sastanku su Živko Mukaetov, dosadašnji predsednik UO SAMIT100 i Jelena Radulović, programska direktorka SAMIT-a, izneli izveštaj o šestom Samit100 koji je održan u Skoplju, u oktobru 2017. godine. Ocenjeno je da je skup u Skoplju je bio vrlo uspešan i sa aspekta dogovorenog, razgovaranog i sa aspekta broja učesnika i finansijskog rezultata. SAMIT-u 100 u Skoplju prisustvovalo je preko 150 biznis lidera.

Živko Mukaetov izvestio je prisutne članove UO, da se sastanak Brdo Brijuni procesa održava 28. aprila u Skoplju i da su se pozivu odazvali svi predsednici zemalja regiona.

Predlog je da se naredni sastanak UO SAMIT100 održi 27. ili 28-og aprila u Skoplju.

Sastanku su prisustvovali: Stanka Pejanović, predsednica UO SAMIT 100, direktorka Gorenja Srbija i predsednica Srpske asocijacije menadžera, Živko Mukaetov, CEO, Alkaloid Skoplje i dosadašnji predsednik SAMIT-a 100, Franjo Bobinac, predsednik uprave Gorenja, Aleksander Zalaznik, CEO Danfoss Slovenije i predsednik Združenja Manager Slovenije, Ivan Mišetić, generalni sekretar Atlantic Grupe, Melanie Seier Larsen, partner i direktorka Boston Consulting Grupe, Jelena Bulatović, izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera,  Jelena Radulović, partner, Alba Partners i programska direktorka, SAMIT-a 100, Saša Mrak, izvršna direktorka Združenja Manager Slovenije i Sonja Šmuc, generalna direktorka Gospodarske zbornice Slovenije.