10 odsto popusta u Trap Belgrade

TRAP BELGRADE je prvi „real life escape room" u Beogradu sa licencom jedne od najvećih i najuspešnijih evropskih franšiza. Smešten u srcu Beograda, ova neverovatna avanutra, nakon Budimpešte, Berlina, Praga, Krakova, Pariza, pretenduje da bude i omiljena zabava za porodice i prijatelje, studente, kolege, „gejmere" u Srbiji, ali i mesto koje će okupljati sve one koji dolaze i posećuju domaću prestonicu, a željni su novih izazov i iskušenja.


Datum: 22.Jan.2015


"Real-life escape room" je igra koja je prvobitno zaživela kao online igra, a onda je taj virtuelni svet dobio svoju real-life verziju. Ona sada već predstavlja globalni fenomen za kojim je poludeo čitav svet. Sama „live escape game" je smeštena u enigmatskom prostoru, u neobičnom okruženju, savršenom za testiranje svojih veština, a pri tom svima koji u njoj učestvuju garantuje i dobru zabavu. Zaključani u zagonetnoj sobi timovi imaju 60 minuta da se iz nje izbave, a da bi to učinili, potrebno je da pronađu tragove, otkriju tajne kodove, reše različite zagonetke, deaktiviraju bombu i "pobegnu", koristeći pre svega svoju kreativnost i zdrav razum. Jedan tim mogu činiti grupe od 2 do 5 ljudi, svih uzrasta. Svima onima koji žele da svoje najmilije obradaju dobrom zabavom i da testiraju njihovu inteligenciju, real-life escape room pružiće potpunu slobodu u tome.

Cena ove neverovatne avanture, za jedan sat izazova i aktivne zabave, je 4.000 RSD za tim od 2 ili 3 igrača, i 5.000 RSD za tim od 4 ili 5 igrača, i odnosi se na celu grupu, a ne na pojedinačne igrače. 

Adresa: Zmaj Jovina 6, Beograd
Telefon: 060 4070 708
Email: info@trap.rs
Websajt: www.trap.rs

Sponzori