17. SEMPL: Probuđen, svestan, pobednički i zabavan

U Grand hotelu Bernardin u Portorožu, 27. i 28. novembra 2015, oko dvadeset međunarodnih i regionalnih stručnjaka će u okviru 17. SEMPL regionalne konferencije razmatrati aktuelne medijske trendove i pojave, večita pravila marketinga, povezanost strateškog razmišljanja i inovativnosti u medijsko-komunikacijskoj grani, uspešne poslovne modele sistematskog zakupa onlajn medija i kreativnost u eri, u kojoj primat preuzimaju mobilni uređaji.


Datum: 02.Oct.2015


Među ovogodišnjim predavačima naćiće se Keti Armilas, američki marketinški strateg i autorka knjige “Neopoziva pravila marketinga: 9 i po načina da vas ljudi zavole”, Les Binet, jedan od najvećih svetskih stručnjaka za oglašivačku efikasnost, Mats Persons, glavni operativni direktor u danskom preduzeću “Adform”, Majk Bevans, viši direktor marketinga za oglašivačke proizvode u “Yahoo”-u, Maks Manč, mladi nemački fotograf i umetnik koji svoje pratioce – a ima ih već više od 55 hiljada – oduševljava na društvenoj mreži Instagram, Srđan Šaper, osnivač i direktor srpske oglašivačke agencije “I&F McCann Group” i druga zvučna imena iz sveta komunikacijskog biznisa.

SAM ima ograničen broj vaučera za svoje članove za besplatno učešće na konferenciji. Ukoliko ste zainteresovani za učešće na konferenciji molim vas da prijavu pošaljete na: office@sam.org.rs.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Više informacija, program kao i formular za ranu prijavu možete pronaći na:

http://www.sempl.si/en/

Sponzori