30% popusta na učešće u online konferenciji Global Peter Drucker Forum


Datum: 08.Jun.2021


Ako bi Piter Draker, otac modernog menadžmenta bio dan-danas živ, šta bi nam rekao povodom trenutne krize? Kakav bi savet dao menadžerima u današnjem svetu? I šta bismo svi mogli da naučimo od njega, a da nam to pomogne u hrabrom vođenju biznisa u turbulentnim vremenima?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja dobićete tokom prvog Drakerovog dana (Day of Drucker) koji će se održati 30. juna.

U pitanju je jedinstven virtuelni događaj koji su osmislile kolege iz Beča i organizatori jedne od vodećih konferencija o menadžmentu Global Peter Drucker Forum.

Inače, Globalni Piter Draker forum je postao jedan od najznačajnijih događaja u oblasti menadžmenta koji okuplja rukovodioce svetskih kompanija i najznačajnije autore u oblasti liderstva i menadžmenta širom sveta.

POSEBNA PONUDA: Srpska asocijacija menadžera postala je komunikacioni partner Foruma i omogućila je svim članovima SAM-a popust na učešće tokom događaja Day of Drucker 30. juna.

Popust od 30% možete iskoristiti prilikom registracije za digitalni paket. Da biste ostvarili popust za SAM članove, upišite kod Drucker21 na formi za registraciju.

Link za registraciju: onlineregistrations.org/events/202106-29-drucker-day/forms/registration-form

Zahvaljujući digitalnom paketu imaćete priliku da učestvujete u programu konferencije uživo putem Zoom-a. Takođe, digitalni paket vam pruža priliku da se povežete tokom plenarnih i brejkaut sesija sa drugim učesnicima i imate mogućnost da naknadno pogledate sesije koje ste propustili ili koje biste odgledali ponovo. Na samom događaju možete i zakazati sastanke u virtuelnom networking prostoru sa govornicima; a možete i dobiti pristup video biblioteci Drucker Unplugged sa ekskluzivnim video intervjuima koji ranije nisu objavljeni.

Ovog juna učite od izuzetnih govornika kao što su: Filip Kotler, Čarls Hendi, Tami Erikson, Rodžer Martin, Maršal Goldsmit, Karen Linkleter, Žan Lipman-Blumen, Berni Javorski, Herman Sajmon, Nan Stoun, Tal  Ben-Šahar, Dženi Darok, Rahaf Harfuš, Endru Hil, Aviva Vitenberg-Koks i Adrijan Vuldridž.

Upoznajte sve predavače i pogledajte kompletan program konferencije ovde: www.druckerforum.org/a-day-of-drucker-2021/

Takođe, kao dodatni sadržaj možete rezervisati i virtuelne radionice tokom 29. juna (jednu ili više njih). Popust od 30% možete iskoristiti i za radionice.  Pogledajte teme radionica na linku.

 

Dodatna opcija:

Za učesnike koji ne žele interaktivno konferencijsko iskustvo, preporučujemo besplatnu opciju lajvstrima.

Možete se registrovati za lajvstrim ovde: https://www.druckerforum.org/special-pages/a-day-of-drucker-live-stream-registration/

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte organizacioni tim na: events@druckersociety.eu

 

Sponzori