BBEE POSLOVNI FORUM 2017

Jedinstven poslovni događaj u regionu - Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetski stručnjaci za razvoj lidera u Beogradu 29. i 30. maja. Za članove SAM-a obezbeđen je popust od 20% na cenu kotizacije.


Datum: 15.Mar.2017


29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, održaće se BBEE (Balkan Business Executive Education) poslovni forum. 

Ova konferencija namenjena je CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i menadžerima prodaje i marketinga.

Teme konferencije su: inspiracija, transformacija i akcija.  

Zvezda konferencije je, svakako, Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu. Fokus njegovog ovogodišnjeg predavanje, je njegov novi program koji će Brian premijerno predstaviti na BBEE Poslovnom Forumu 2017 "Maximum Achievement 2.0" (Maksimalno lično i profesionalno dostignuće, i promena ličnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata), odličan program za poslovnu edukaciju rukovodilaca i zaposlenih. Program obuhvata prodaju i marketing, dok su ostale teme: organizacija vremena, fokus, produktivnost, menadžment vremena i rizika.

Dr Marshall Goldsmith i ove godine ocenjen kao svetski broj 1 poslovni um i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, na svečanosti Thinkers50 u Londonu,  održaće predavanje "Coaching for Leadership: Developing Ourselves, Coaching Our People, and Building Engagement" (Trening za liderstvo: razvijajmo sebe, trenirajmo naše ljude i gradimo zajedništvo), i predstaviti jedinstvenu koučing metodologiju MGSCC namenjenu liderima i upoznati prisutne sa tehnikama postizanja pozitivne, trajne promene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i timove. Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena! Metodologija je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. "Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo" – naslov je jedne Marshallove knjige, i rečenica koja predstavlja suštinu njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima. MGSCC metodologija dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u tesnoj saradnji tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. To su: Pitaj - saslušaj - zahvali se - razmisli i odaberi - odgovori-primeni i promeni - isprati efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Da u svetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće Dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Dr Polanski govoriće o drugačijim modelima restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, ali bez velikih investicija, i kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće Dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako lideri treba da se sami sebi sklone sa puta, da izađu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspeh na profesionalnom i ličnom polju. 

VIP sesije sa Brian Tracy ili sa Dr. Marshall Goldsmith iz Piter Draker Fondacije(za srednji i top menadžment)  ograničene su na samo 30 ljudi.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije.

Sa sajta www.business-forum.bbee.co.rs možete skinuti priručnik „Total Business Mastery“, koji je štampan za Brajanov seminar u aprilu 2016. 

Sve dodatne informacije možete dobiti na web sajtu konferencije, ili putem telefona + 381 11 265 8015

Za članovime SAM-a obezbeđen je popust od 20% na cenu kotizacije. 

Sponzori