Belgrade Venture Forum od 5. do 7. decembra 2016. u Beogradu

Svakog dana rađaju se nove ideje, biznis modeli i inovativna rešenja. Pojavljuju se novi inovativni preduzetnici, a najkvalitetniji zaposleni prelaze u interesantne kompanije. Ovo nije vezano samo za “IT”, već i za kompanije iz ostalih delatnosti, poput: farmacije, bankarstva, robe široke potrošnje, telekomunikacija, transporta, mode, prehrambene industrije, energetike, građevine, finansijskih institucija itd.


Datum: 29.Nov.2016


Belgrade Venture Forum koji se održava od 5. do 7. decembra 2016. u beogradskom hotelu Crowne Plaza najveći je investicioni, inovacioni i preduzetnički forumu na Balkanu. Okuplja više od 500 ljudi iz 30 zemalja, 50 govornika, 15 investicionih fondova, 50 investitora i 100 inovativnih preduzetnika, sa ciljem da podele svoja iskustva, upoznaju se, uče, predstave inovacije i kreiraju poslovne prilike koje će promeniti svet.

Ovogodišnji program BgVF predstavlja jedinstven spoj:

  • Sesija u kojima će startapi predstaviti svoje najinovativnije ideje
  • Panela i predavanja u okviru kojih će najbolji svetski preduzetnici i rukovodioci korporacija podeliti svoja razmišljanja i iskustva.

Za članove Srpske asocijacije menadžera obezbeđen je specijalni popust od 10% na cenu kotizacije. Prilikom registracije potrebno je ukucati partnerski kod “sam”.

Kratak video kao i agendu Foruma možete pogledati na:
www.belgradeventureforum.org

Kompletan spisak govornika i tema možete videti OVDE.

Sponzori