BOOST YOUR BUSINESS - Nov koncept radionica

BOOST YOUR BUSINESS kao nov koncept radionica okuplja preduzetnice koje formiraju ekskluzivnu radnu grupu koja razmenjuje iskustva prema unapred dogovorenom sistemu rada u formi “okruglog stola”.


Datum: 30.Mar.2018


Šta je BOOST YOUR BUSINESS?

Kao nov koncept radionica okuplja preduzetnice koje formiraju ekskluzivnu radnu grupu koja razmenjuje iskustva prema unapred dogovorenom sistemu rada u formi “okruglog stola”.

Kome je namenjen BYB program?

Svim preduzetnicama s minimalno 2 godine iskustva u preduzetništvu koje žele da se lično razvijaju i ostvare svoje snove i ciljeve. Preduzetnicama koji žele da unaprede svoje organizacione i komunikacione veštine. Svima koji žele naučiti kako efikasnije upravljati kompanijom, te kako strateški razmišljati i dugoročno osigurati poslovni uspeh.

Šta dobijate uključenjem u program BYB?

  • Razmenu iskustava i zajednički rad u trajanju od 6 modula;
  • Radne sveske i kontinuiranu komunikaciju tokom programa
    sa mentorom;
  • Pomoć i podršku moderatora i grupe;
  • 1.5 h individualnih poslovnih konzultacija na poklon;
  • Sedmi finalni modul – predstavljanje projektnih zadataka

Program BYB i MASTERMIND

Koliko traje? Oko 240 minuta aktivnog rada

Koliko često? Dva puta mesečno

Gde? Integra Life Club - Ada Ciganlija

Vrednost investicije? Popust za članice SAM-a. Popust za polaznice svih 6 modula. Popust za članice Loyalty programa.

Radionice BYB i Mastermind vodi Tatjana Mamula Nikolić, trener, mentor i sertifikovani ACC kouč. Tatjana ima preko 25 godina profesionalnog iskustva u istraživanjima, marketingu i menadžmentu. Od 2013. aktivna je u oblasti treninga, koučinga i mentoringa, a od 2015. pokrenula je firmu ACT2B www.act2b.rs. U radu sa poslovnim liderima, pojedincima i timovima primenjuje principe i metode iskustvenog učenja. Uporna, radoznala, uvek spremna za izazovne destinacije i upoznavanje novih kultura i običaja. Više o programu pogledajte OVDE i o sadržaju 9 modula pronađite LINK.

Sponzori